Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 11. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

LEV neuspel v Čeľabinsku, bodovali traja Slováci

HC LEV Poprad neuspel v druhom zápase v rade, keď v Čeľabinsku podľahol domácemu Traktoru pomerom 1:3. V ďalších zápasoch bodovali traja Slováci a brankár Sta?a sa tešil z víťazstva.

Popradský tím pokračoval vo svojom turné na ľade Čeľabinsku, ktorý rovnako ako slovenský tím v posledných dvoch zápasoch získal len jeden bod. V piatok však ukončil sériu prehier a potvrdil výbornú formu na domácom ľade, keď zvíťazil pomerom 3:1, aby sa dostal na čelo Východnej konferencie. V prvej tretine boli diváci svedkami rýchleho ofenzívne ladeného hokeja. Skóre stretnutia otvoril v piatej minúte Yakutsenya, no do šatne sa odchádzalo za nerozhodného stavu, keď v 19. minúte vyrovnal na 1:1 Netík. V druhej časti zápasu gól nepadol tempo hry upadlo a dominovali skôr obrany oboch celkov. V záverečnej dvadsaťminútovke prišli góly, ktoré rozhodli o osude stretnutia. Hneď v úvode dostal Traktor možnosť hrať presilovku, ktorú využil v 42. minúte Giroux. Lev sa snažil o vyrovnanie, no pozorná obrana domáceho tímu nezaváhala. Skóre stretnutia uzavrel svojím druhým gólom Yakutsenya v 54. minúte.

Slovenský brankár Rastislav Sta?a urobil 20 zákrokov, aby prispel k víťazstvu CSKA Moskva nad Jekaterinburgom v pomere 3:2. Všetky góly videli diváci v druhej tretine. Guskov a Kulyomin poslali moskovský tím do dvojgólového vedenia, ktoré však v priebehu dvoch minút zmazali Maljishkin a Subbotin. Víťazný gól zaznamenal v 33. minúte Barbashev. CSKA vyhralo tretíkrát v rade a posunulo sa už na štvrté miesto v Západnej konferencii.

Útočník Štefan Ružička strelil v šestnástej minúte svoj 11. gól v sezóne a poslal Spartak do vedenia. Petrohrad však dokázal ešte v tej istej minúte vyrovnať a od druhej časti hry spustil gólostroj. V rozpätí 64 sekúnd v úvode druhej tretiny zaznamenal ďalšie tri góly a v poslednej tretine pridal ešte štyri, aby Spartak deklasoval 8:1! Rozhodujúci gól zaznamenal Denisov, ktorý skóroval dvakrát.

Peter Podhradský strelil jeden gól, Jaroslav Obšut zaznamenal jednu asistenicu, avšak Minsk prehral v Čerepovci 2:4. Domáce mužstvo vyhrávalo po prvej tretine 1:0 a ostatné góly videli diváci až v záverečnej časti hry. O víťazný presný zásah sa postaral v 47. minúte Nurtdinov. Podhradský odohral 21 a pol minúty, Obšut takmer 19 a do hry zasiahol aj Tomáš Slovák, ktorý strávil na ľade 18 a pol minúty.

Musatov strelil päť minút pred koncom zápasu víťazný gól a Atlant zdolal Čechov na jeho ľade 3:2. Upper a Kablukov sa tiež strelecky presadili v drese podmoskovského klubu, zatiaľ čo brankár Barulin podal excelentný výkon, keď zaznamenal 43 zákrokov. Branko Radivojevič nebodoval. Odohral 18 minút a 20 sekúnd.

V ostatných dvoch stretnutiach zvíťazili domáce tímy. Omsk porazil Novosibirsk tesne 2:1, kým Astana získala tri body po víťazstve 3:1 nad Novokuzneckom.

Slováci v akcii:
R. Sta?a (CSKA) 23/25
Ľ. Bartečko (LEV) 19:35, 3 strely
R. Huna (LEV) 12:15, 2 strely
B. Mezei (LEV) 15:15, 1 strela, 2 TM
V. Mihalik (LEV) 17:51, 3 strely
J. Mikuš (LEV) 15:52, 3 strely
L. Nagy (LEV) 18:51, 2 strely
R. Špirko (LEV) 15:13, 1 strela
B. Radivojevič (ATL) 18:20, 3 strely
J. Obšut (MIN) 18:54, 0+1, 1 strela
P. Podhradský (MIN) 21:29, 1+0, 2 strely, 2 TM
T. Slovák (MIN) 18:34, 1 strela
I. Baranka (SPA) 22:26, 1 strela, 2 TM
M. Hossa (SPA) 17:41, 3 strely, 2 TM
Š. Ružička (SPA) 18:48, 1+0, 2 strely, 2 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist