Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 09. 2010 ⋅ Marek Kantorík Slováci v KHL 0 komentárov

Zagrapan skóroval, Stümpel a Dravecký asistovali

V stredu sa odohrali v Kontinentálnej hokejovej štyri stretnutia. Do bodovania sa zapísali len Marek Zagrapan, Vladimír Dravecký, Jozef Stümpel a Tomáš Mojžíš.

V úvodnom stredajšom dueli na seba narazili Novokuzneck a Novosibirsk. Z výhry sa tešili hokejisti Novosibirsku, ktorý si do tabuľky pripísali tri body po výsledku 3:1. Víťazný gól dal v 1+9. minúte úvodnej tretiny Enlund, ktorý nazbieral aj jednu asistenciu. Ďalšie góly Sibiru zaznemenali Nieminen a Belov. Juri Kliučnikov dostal len jeden gól, ktorého autorom bol Krivčenkov. Za Novokuzneck nastúpil Václav Nedorost, ktorý odohral takmer 19 minút, no bodovať sa mu nepodarilo.

Až šesťkrát vystrelil útočník Marcel Hossa z Kazane na gólmana Traktoru Čeľabinsk. Ani raz však neskóroval, no mrzieť ho to nemuselo, pretože dvojnásobný víťaz KHL vyhral 3:1. Dvoma gólmi prispel k víťazstvu Morozov a skóroval aj Zaripov, ktorý nazbieral celkovo tri body. Hossa odohral vyše 16 minút. Dmitrij Pestuonv bol strelcom jediného gólu Čeľabinsku, za ktorý hrali Roman Kukumberg a Petr Vampola. Prvý menovaný strávil na ľade takmer 13 minút, Vampola odohral takmer 17 a pol minúty. Ani jeden však nebodoval.

Martins Karsums strelil dva góly a nazbieral aj jednu asistenciu v zápase, v ktorom jeho Dinamo Riga porazilo Barys Astano pomerne hladko 5:1. Za lotyšský klub skórovali aj Ankipans, ktorý bol autorom víťazného gólu, Ozolinš a Niživjs. Maxim Chudiakov sa ako jediný zapísal za Astanu do streleckej listiny. Trojica Čechov z Astany (Tomáš Klouček, Jiŕí Novotný,, Lukáš Kašpar) a dvojica Slovákov z Rigy (Tomáš Surový, Juraj Mikúš) sa do kanadského bodovania nezapísala.

Pavel Vorobiev strelil dva góly, Jevgenij Muratov dvakrát prihrával a Jurga porazila Dinamo Minsk 7:4. Víťaznému tímu vyšla najmä druhý dvadsaťminútovka, v ktorej skóroval až štyrikrát. Okrem Vorobieva sa do streleckej listiny za Jugru zapísali Jakubov, Metľjuk, Emeleev, Altar a Slovák Marek Zagrapan, ktorému prihral Vladimír Dravecký. Platt, Spridonov, Glazachev a Demagin boli strelcami štyroch gólov Minsku, za ktorý dvakrát prihrával Tomáš Mojžíš. Kapitán Jozef Stümpel prihral na dva góly, Peter Podhradský nebodoval. nebodovali.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist