Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
26. 11. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Lev ukončil sériu prehier, Ružička asistoval

HC LEV v sobotu ukončil sériu prehier domácim víťazstvom 2:0 nad Torpedom. V ostatných troch zápasoch sa z výhry tešili Čeľabinsk, Jekaterinburg, Astana. Zo Slovákov bodoval len Ružička.

Ján Laco zaznamenal 32 zákrokov, aby vychytal svoje tretie čisté konto sezóny, a Tomáš Netík vsietil dva góly, aby HC LEV Poprad ukončil trojzápasovú víťazné sériu Novgorod víťazstvom 2:0. Úvod zápasu vyšiel lepšie domácemu tímu a hoci väčšie šance si v prvej tretine vypracovali hostia, ako prvý sa z gólu tešil domáci priaznivci v 18. minúte, kedy Tomáš Netík využil zaváhania obrany Torpeda. To bolo v zvyšku zápasu aktívnejšie, no ani jeden z dvojice brankárov už gól neinkasoval. Skóre zápasu uzatvoril Netík až strelou do prázdnej brány. Obaja gólmani, Laco a Koval, sa zaslúžene stali hráčmi zápasu. Pre popradský tím to bolo prvé víťazstvo od 4. novembra. Odvtedy prehral päť zápasov.

Slovensko malo zastúpenie aj v Moskve, kde sa v Sokolnikoch odohral duel medzi Spartakom a kazašským Barysom. Hostia boli v zápase aktívnejší, čo dokumentoval aj pomer striel 50:30, a nakoniec sa aj tešili z víťazstva 5:3. Víťazný gól strelil Kašpar, ktorý v závere triumf ešte spečatil strelou do prázdnej brány. Eremeev zaznamenal 28 zákrokov, no domáci Kudlaev ich urobil až 46. Z jeho spoluhráčov sa presadili Piganovich a Gubin. Práve pri prvom góle zaznamenal asistenciu Štefan Ružička. Ivan Baranka ani Marcel Hossa nebodovali. Spartak prehral piaty duel v rade.

Štvrté víťazstvo v rade zaknihoval líder Východnej konferencie Čeľabinsk, ktorý uspel na ľade Čechova hladko 5:1. Naopak, najslabší tím Západnej konferencie podľahol svojmu súperovi v štvrtom zápase v rade. V zápase medzi Čerepovcom a Jekaterinburgom sa všetko točilo okolo Fjodora Malykhina, ktorý strelil dva góly a v samostatných nájazdoch rozhodol o triumfe Avtomobilistu 3:2.

Slováci v akcii:
J. Laco (LEV) 32/32
Ľ. Bartečko (LEV) 17:12, 1 strela, 2 TM
R. Huna (LEV) 13:57, 1 strela, 4 TM
B. Mezei (LEV) 20:59, 1 strela
V. Mihalik (LEV) 18:56
J. Mikuš (LEV) 17:36, 4 strely
L. Nagy (LEV) 16:46, 3 strely, 2 TM
R. Špirko (LEV) 11:03
I. Baranka (SPA) 21:33, 3 strely
M. Hossa (SPA) 18:15, 1 strela
Š. Ružička (SPA) 17:34, 0+1, 1 strela, 4 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist