Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
30. 09. 2010 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Rigu už o týžde? čaká tím NHL, Šupler sa teší

Už len necelý týžde? delí Rigu od udalosti, na ktorú budú hokejoví fanúšikovia v krajine dlho spomínať. V Riga Aréne sa predstaví tím NHL Phoenix Coyotes, ktorý si v exhibičnom zápase zmeria sily s lotyšským tímom.

Tréner klubu Július Šupler sa na tento zápas teší a aj on si uvedomuje, že pôjde o jedinečnú udalosť. Proti tímom z najlepšej ligy sveta sa nehrá každý de?.

„Zápas proti Phoenixu bude udalosťou pre našich fanúšikov, hráčov i trénerov. Každý sa nechce iba zúčastniť tohto exhibičného zápasu, ale chce ukázať, že s nimi dokážeme hrať vyrovnanú partiu. Samozrejme, pokúsime sa ich zdolať,“ povedal Šupler.

Aj napriek tomu, že sa rižský klub posnaží dosiahnuť dobrý výsledok, nebude ani prehra žiadnou tragédiou. Šupler si je istý tým, že oba tímy budú hrať naplno.

„Ak sa nám nepodarí vyhrať, nič sa nestane,“ cituje Šuplera Gazeta. „Nemám pochybnosti o tom, že ľudia uvidia skutočný hokej. Keď tímy prídu na ľad a uvidia zaplnenú arénu, v ktorej je 11-12 tisíc fanúšikov, nemôžu hrať na pol plynu. Je to nemožné.“
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist