Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
04. 10. 2010 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Petrohrad privíta Carolinu. Zápas naživo na Trojke

Petrohrad dnes čaká hokejový sviatok. Exhibícia, ktorá bude mať prestížny náboj. Súboj medzi KHL a NHL obstarajú mužstvá SKA Petrohrad a Carolina Hurricanes. Duel odvysiela aj STV 3.

Po prvýkrát za posledných 20 rokov sa stane, že tím NHL odohrá duel proti ruskému klubu na ruskej pôde. Na prestíži zápasu pridáva aj fakt, že medzi NHL a KHL vládne konkurenčný vzťah. Rusi si navyše pripomínajú aj rivalitu medzi Ruskom a Kanadou.

Domáci, ktorí majú v zostave niekoľko bývalých hráčov NHL, budú chcieť potešiť zaplnený Ľadový palác víťazstvom, no ani Carolina nebude chcieť prehrať. Hurricanes by radi cestovali do Helsínk v dobrej nálade. A cestujú hneď po zápase...

„Poznáme takmer polovicu ich tímu a, so všetkým rešpektom, je to tá lepšia polovica. Tá je naozaj dobrá,“ povedal pre tímovú stránku tréner Hurricanes Paul Maurice, ktorý sa neobáva ani širšieho ihriska . „Širší ľad mení všetko, ale nemení nás.“

Zápas sa odohrá o 17:55 a môžete ho sledovať aj na treťom kanály Slovenskej televízie, ktorá sa napokon dohodla na právach na zápasy KHL a bude vysielať aj stredajší zápasy Rigy proti Phoenixu Coyotes.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist