Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 10. 2010 ⋅ Marek Kantorík Slováci v KHL 0 komentárov

Novotný skóroval, Novokuzneck prehral piaty raz v rade

V stredu sa v Kontinentálnej hokejovej lige odohrali len dve stretnutia. Slovenskí hokejisti nehrali, z Čechov bodoval len Jiří Novotný.

V prvom stredajšom dueli, v ktorom proti sebe nastúpili tímy Sibir Novosibirsk a Metallurg Novokuzneck, sa z víťazstva nakoniec radovali hráči Novosibirsku (3:2 po trestných strieľaniach). Autorom víťazného nájazdu bol Tarasenko. Za Sibir skórovali v základnej hracej dobe Bogdanov a Mirnov. Chasanšin a Golovin, ktorý vyrovnal na 2:2 v 59. minúte, boli strelcami dvoch presných zásahov Novokuznecku, za ktorý hral aj český útočník Václav Nedorost. Na ľade strávil vyše osemnásť minút, počas ktorých nazbieral len dve trestné minúty. Jeho tím prehral piaty raz v rade. Sibir vyhral štvrtýkrát za sebou.

Český útočník Jiří Novotný strelil jeden gól a na ďalší prihral a tímu Barys Astana pomohol k víťazstvu 5:2 nad Amurom Chabarovsk. Novotný skóroval v 39. minúte, keď zvyšoval na 4:1. Ostatné góly kazašského klubu strelili Spridonov, Dallman (dva) a Bochenski. Akseneko a Osipov sa presadili za Chabarovsk, ktorý prehral druhý duel po sebe. Astana má z posledných piatich zápasov bilanciu 3-2. Novotný odohral vyše 19 minút a nazbieral aj tri plusové body a dve trestné minúty. Druhý Čech v drese Astany, Lukáš Kašpar, odohral takmer 20 minút, pčoas ktorých päťkrát ohrozil súperovho gólmana a dostal štyri trestné minúty.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist