Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
10. 10. 2010 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kukumberg, Červenka a Kašpar sa tešili z gólov

V nedeľu sa v Kontinentálnej hokejovej lige odohrali štyri zápasy, v ktorých sa predstavili aj českí a slovenskí hokejisti. Strelecky sa presadili Kukumberg, Červenka, Kašpar, pričom bodovať sa podarilo ďalším trom hokejistom z Čiech a Slovenska.

Prvý zápas nedeľného programu sa začal na pravé poludnie a zmerali si v ?om sily Novokuzneck a Jekaterinburg. V zápase, v ktorom sa predstavili traja Slováci a dvaja Česi, sa zrodilo víťazstvo hosťujúceho mužstva 4:3 po predĺžení. Víťazný gól strelil Riazantsev, ktorý nadviazal na Kalachika, Riazantseva a Nikontseva, ktorí sa presadili v normálnom hracom čase. Brankár Ivan Lisutin zaznamenal 40 zákrokov. Angel Krstev (23:21, 2 strely),Miroslav Lažo (11:38, 2 trestné minúty),Michal Sersen (22:24, 4 strely) ani Tomáš Slovák (18:24, 1 strela) nebodovali. Z domácich sa presadili Smirnov, Bomersbaca a Angell. Václav Nedorost (2 strely) nebodoval, pričom v akcii strávi 17 a pol minúty.

V Čeljabinsku sa stretlo najpočetnejšie česko-slovenské zastúpenie, keď sa v akcii predstavili dvaja Slováci a štyria Česi. Do bodovania sa zapísali všetci okrem dvojice Martin Škoula (20:50, 2 trestné minúty) – Marek Svatoš (9:19, 1 strela) z Avangardu. Ten sa dočkal víťazstva 5:2, keď sa strelecky presadili Semin, Kulyash, Pervushin, Roman Červenka (16:42, 2 strely) a Kuryanov. Červenka zaznamenal aj jednu asistenciu a jeho krajan Jaromír Jágr (15:23, 1 strela) bodoval tiež dvakrát, keď prihrával na dva góly. Za domácich sa presadili Aleksandrov a Roman Kukumberg (15:36, 6 striel, 2 trestné minúty), ktorému na gól nahrával Petr Vampola (16:58, 2 strely).

V Magnitogorsku sa stretli traja českí hokejisti, no bodovala len dvojica z hosťujúcej Astany. Tomáš Rolínek (15:13, 2 strely) síce nebodoval, ale tešil sa aspo? z víťazstva. Jeho tím vyhral 5:2 po góloch Mamina, Kontiolu, Platonova, Aaltonena a Khlystova. O oboch góloch Barysu mal prsty Lukáš Kašpar, ktorý prvý strelil a na druhý nahrával. Jeho autorom bol Ishmametiev. Kašpar v zápase odohral 24 minút a zaznamenal aj tri strely a dve trestné minúty. Na jeho gól nahrával Jiří Novotný, ktorý na ľade strávil 25 minút a zaznamenal dve strelecké pokusy.

Aktívnejšia Ufa nepotešila zhruba osem tisíc svojich fanúšikov na štadióne a na domácom ľade podľahla Jugre pomerom 3:4. Hostia o svojom víťazstve rozhodli v priebehu druhej tretiny, počas ktorej vsietili štyri góly. Postupne sa presadili Skorokhodov, Hlynchev, Loginov a Tyulyapkin. Marek Zagrapan nehral a Tomáš Bulík nebodoval počas ôsmich minút, ktoré strávil na ľade. V drese domáceho tímu nechýbal obranca Tomáš Starosta (2 trestné minúty), ktorý odohral 17 minút a 50 sekúnd a zaznamenal asistenciu pri druhom góle svojho tímu, ktorý strelil Thoresen. Skóre stretnutia otvoril v prvej minúte Radulov a uzavrel Kozlov. Česi Miroslav Blaťák (20:36, 1 strela) a Jakub Klepiš (14:02, 6 striel) nebodovali.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist