Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 10. 2010 ⋅ Marek Kantorík Slováci v KHL 1 komentár

Hossovi sa strelecky darí, skóruje aj proti Omsku?

Slovenský útočník Marcel Hossa hrajúci za Kaza? má streleckú formu a svedčí o tom aj skutočnosť, že skóroval päťkrát v rade. Práve päť gólov je jeho maximum, ale dnes proti Omsku to môže prekonať. Podarí sa mu to?

Mladší z bratov Hossovcov hrá od začiatku prebiehajúcej sezóny za tím Ak Bars Kaza?, ktorý vyhral oba doterajšie ročníky Kontinentálnej hokejovej ligy. Hossa strelil prvý gól v novom drese vo štvrtom zápase (17. septembra) a v septembri skóroval celkovo dvakrát.

V októbri sa jeho meno v streleckej listine objavovalo až sedemkrát. Päť presných zásahov dosiahol v posledných štyroch zápasoch! Päť gólov v rade však nestrelil po prvý raz. Podarilo sa mu to v sezóne 2008/09 i 2009/10, ale vtedy hrával ešte za Dinamo Riga.

Dnes hrá Kaza? proti Omsku a tomuto tímu dal najlepší strelec uplynulého ročníka tri góly v šiestich zápasoch. Dá podľa vás, čitateľov SlovakKHL.sk, Hossa gól aj v piatom zápase za sebou?
mino
tip
ja tipujem ze ano :-D
29. 10. 2010, 20:06    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist