Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
28. 01. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Mezei: Slovenský tím nebude slabší ako vo Vancouveri

Slovenský obranca Branislav Mezei sa pre R-Sport rozrozprával o olympiáde, ale vyjadril sa aj k situácii svojho tímu Viťazu Podoľsk. Ten totiž už nemá v KHL šancu postúpiť do play-off, čo však podľa neho nebude tímu brániť v tom, aby v zvyšku základnej časti podával čo najlepšie výkony.

„Nedokázali sme sa dostať v tejto sezóne do play-off, ale stále máme pred sebou päť zápasov, v ktorých je potrebné, aby sme sa pokúsili uspieť, ukázať našim fanúšikom dobrý hokej a ukončiť sezónu pozitívnou nôtou,“ povedal robustný bek.

Podoľsk naposledy prehral so Slovanom 1:2 po samostatných nájazdoch a táto prehra mužstvo trochu frustrovala, pretože malo dosť šancí na to, aby zápas skončil jeho víťazstvom. Tak v tejto sezóne odohralo viacero neúspešných duelov.

„Samozrejme, že sme chceli vyhrať a mali sme aj veľa šancí, hlavne v prvej tretine, kedy sme hrali skvelo. Mohli sme vtedy streliť tri alebo štyri góly a rozhodli by sme zápas. Boli sme sklamaní, že sme získali len jeden bod,“ skonštatoval niekajší hráč Astany, popradského Leva a Jekaterinburgu.

Už čoskoro sa v ruskom Soči uskutoční olympijský turnaj a už v januári jednotlivé reprezentácie zverejnili svoje nominácie. Robustný „Mez“ v tej slovenskej chýba, no napriek tomu sa teší na sledovanie turnaja a verí, že Slovensko sa na ?om nepredstaví slabšie ako v roku 2010, kedy vo Vancouveri skončilo štvrté.

„Myslím si, že tento rok nie je náš tím slabší ako bol ten, ktorý hral vo Vancouveri. Olympiáda má svoje špecifiká, nie je to šampionát. Potrebujete odohrať iba pár zápasov na maximum a s prispením šťastia môže turnaj vyhrať ktokoľvek. Rovnaký tím sa môže dostať do finále alebo môže skončiť na poslednom mieste,“ myslí si hráč, ktorý bol v tejto sezóne suspendovaný už na šesť stretnutí.

Tridsaťtriročný nitriansky rodák mal šancu dostať sa do nominácie dodatočne, keď sa zranili obrancovia Dominik Gra?áka Michal Sersen. Ich nakoniec nahradili Milan Jurčina a René vydarený, čo nebolo veľkým prekvapením.

„Je zrejmé, že šance niektorých chalanov boli oveľa väčšie ako tie moje. Vydarený, Jurčina a Tomáš Starosta z Jugry boli povolaní do Soči trénovať s tímom predtým, ako prídu hráči z NHL. Bolo jasné, že to bude niekto z nich. Tréner im dôveruje. Pred sezónou som mal šancu ísť do Soči, ale nanešťastie sa mne ani Viťazu sezóna nevydarila tak, ako by sme chceli,“ dodal Mezei.

Zdoj: R-Sport
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist