Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 02. 2014 ⋅ Marián Masaryk Reprezentácia 0 komentárov

Štart Mikka Koiva na ZOH v Soči naďalej otázny

Šanca, že bude fínsky útočník Minnesoty Wild Mikko Koivu, ktorý nehrá od 4. januára pre zranenie členka a stále nedostal povolenie na tréning, reprezentovať svoju krajinu na blížiacej sa olympiáde, je čoraz menšia. K stavu najproduktívnejšieho hráča klubu sa vyjadril aj generálny manažér „divochov" Chuck Fletcher.

„Mikko robí všetko čo je v jeho silách preto, aby sa vrátil na ľad čo najskôr," povedal Fletcher pre Minneapolis Star-Tribune na adresu tridsaťročného centra, ktorého neúčasť v Soči by bola pre „Suomi" veľkou stratou.

„Pokúšame sa dať za päť týžd?ov do poriadku zranenie, ktorého liečba trvá obvykle šesť až osem týžd?ov. No momentálne nielenže nie je schopný hrať, zatiaľ nemôže ani len trénovať so spoluhráčmi. Čaká nás ešte veľa práce, aby bol pripravený ná návrat.. Ak sa stihne vrátiť, bude to skvelé. Ľudia by však mali pochopiť, ako tvrdo pracuje na tom, aby bol späť."

Hlavný tréner Minnesoty Mike Yeo pred pár d?ami naznačil, že pred olympijskou prestávkou si už Koivu zrejme nezahrá. Jeho tím totiž čaká už len štvrtkový duel proti Nashvillu. Rodák z Turku má ešte týžde? do prvého zápasu Fínska na olympijskom turnaji, ktorý začne 13. februára súbojom s reprezentáciou Rakúska.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist