Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
01. 05. 2014 ⋅ Marián Masaryk MS 2014 0 komentárov

Proti Lotyšom v bráne Janus, Hrivík s Viedenským v jednom útoku

Slovenská hokejová reprezentácia odohrá vo štvrtok o 19:00 v Bratislave predposledný prípravný zápas pred budúcotýžd?ovými majstrovstvami sveta v Minsku. V rámci turnaja Slovakia Cup privítame na domácom ľade Lotyšov.

V stredu absolvovali naši hokejisti tréning, po ktorom tréner mužstva Vladimír Vůjtek urobil posledné zmeny v zostave. „Príležitosť dáme chlapcom, ktorí prišli zo zámoria a pripojili sa k nám ako poslední. Viedenského máme v jednom útoku s Hrivíkom a isté je aj to, že do bránky postavíme Jaroslava Janusa,“ prezradi český kormidelník pre oficiálnu stránku Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Posledný prípravný duel odohrá náš národný tím v sobotu o 17:00 proti Nórsku. Po tomto zápase Vůjtek definitívne oznámi nomináciu na svetový šampionát v hlavnom meste Bieloruska, ktorý odštartuje 9. a skončí 25. mája.

„Máme viacero otáznikov a práve počas tohto víkendu budeme musieť skonfrontovať viacerých hráčov. Tí, čo prišli zo zámoria, musia ukázať, že sú lepší, ako tí, ktorí s nami boli od začiatku prípravy. Na všetkých mojich zverencoch ale vidno, že majú obrovskú chuť dostať sa na majstrovstvá sveta. Verím, že tieto dva duely nám ukážu tých najlepších, pre ktorých sa napokon v sobotu rozhodneme v nominácii do Bieloruska,“ potvrdil Vůjtek.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist