Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
02. 05. 2014 ⋅ Marián Masaryk MS 2014 0 komentárov

Proti Nórom v bráne Laco, v zostave viacero zmien

Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká v sobotu popoludní o 17:00 posledný prípravný zápas pred majstrovstvami sveta v Minsku a druhý v rámci domáceho Slovakia Cupu. V tom prvom naši hokejisti zdolali Lotyšov 5:3.

Nóri pricestovali do Bratislavy v najsilnejšom zložení a určite preveria náš národný tím. „Vyskúšame si ešte zloženie niektorých útočných trojíc a vyriešime posledné otázniky, ktoré v nominácii máme,“ povedal tréner Vladimír Vůjtek pre oficiálnu stránku Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Šesťdesiatšesťročný český kormidelník urobil oproti duelu s pobaltským súperom viacero zmien v zostave. „Rozhodli sme sa zaradiť do prvého útoku k Miroslavovi Šatanovi a Ladislavovi Nagyovi Mareka Hrivíka a rovnako vyskúšať, aká bude spolupráca Pánika s Réwayom. Budem veľmi rád, ak sa nám bude dariť hra tak, ako vo štvrtok proti Lotyšsku. Fungovali nám presilovky a rovnako sme hrali aj v hre piatich proti piatim,“ upresnil Vůjtek.

Do brány sa namiesto Jaroslava Janusa postaví Ján Laco, chýbať budú obrancovia Ivan Švarný s Jánom Valachom, ako aj útočníci Michel Miklík, Rastislav Špirko, Tomáš Marcinko a Peter Zuzin. Premiérovo sa v príprave predstaví útočník Richard Pánik.

Čo sa týka nominácie na svetový šampionát, isté je len bránkovisko. K spomínanej dvojici Janus, Laco pribudne aj Július Hudáček. Vůjtek zatiaľ nervozitu necíti a podľa jeho slov už má vytipovaných šesť obrancov a 14 útočníkov. Záverečnú nomináciu oznámi po sobotnom zápase na tlačovej besede. „Je to v poriadku. Prvý zápas nás aj tak čaká až o týžde?,“ dodal.

Nominácia Slovenska na zápas s Nórskom:

Bránka: Ján Laco
Obrana: Sloboda - Ďaloga, Čereš?ák - Marinčin, Štajnoch - Brejčák, Deyl - Mihálik
Útok: Šatan - Hrivík - Nagy, Skokan - Viedenský - Tybor, Pánik - Mikúš - Réway, Haščák - Šťastný - Luš?ák
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist