Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
26. 03. 2011 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Ufa zdolala Magnitogorsk, Klepiš nahral

Tím Salavat Julajev Ufa zvládol oba domáce duely a nad Magnitogoroskom vyhráva 2:0. V sobotu zvíťazil 4:0. Do bodovania sa zapísal český útočník Jakub Klepiš, ktorý získal jednu asistenciu.

V úvodnej dvadsaťminútovke videli diváci dva góly a oba inkasoval brankár Magnitogorsku Gelashvilli. Ako prvý ho prekonal obranca Kiril Koltsov, ktorý v deviatej minúte využil presilovú hru. O dve minúty neskôr sa do listiny strelcov zapísal aj Oleg Saprykin. Sekundárnu asistenciu zaznamenal český útočník Jakub Klepiš. Ufa mohla vyhrávať aj vyšším rozdielom, avšak hostí podržal Gelashvilli.

Spomínaný gólman podržal svoj tím aj v úvode druhej tretiny, keď nedovolil skórovať Grigorenkovi. V 25. minúte vyhrával domáci tím už 3:0. Po prihrávkach Vjačeslava Kozlova a Dmitrija Kalinina sa presadil Sergei Zinoviev. Salavat Julajev stihol ešte do konca druhej tretiny rozšíriť svoje vedenie, keď sa v 37. minúte presadil Kuteikin.

V tretej časti hry sa diváci gólu nedočkali a po výsledku 4:0 sa Ufa tešila z druhého víťazstva. Brankárska jednotka Salavatu, Eric Ersberg, prispela k víťazstvu 27 zákrokmi. Jeho náprotivok chytil 32 striel. Séria sa sťahuje do mesta ocele, kde sa odohrá tretí (28. marca) a štvrtý zápas (30. marca).

Ufa - Magnitogorsk 4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Góly: 9. Koltsov (Grigorenko, Thoresen), 11. Saprykin (Svitov, Klepiš), 25. Zinoviev (Kozlov, Kalinin), 37. Kuteikin (Thoresen, Radulov)

STAV SÉRIE: 2:0

Strely na bránu: 36-27
Brankári: Esberg - Gelashvilli

Slováci a Česi v akcii:
Jakub Klepiš (UFA) 9:24, 0+1, 1 strela
Miroslav Blaťák (UFA) 19:10, 1 strela
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist