Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 09. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kaza? videla, akú silu má Slovan v tejto sezóne

Slovan prišiel do Kazane s plným bodovým ziskom, ale domáci tím bol napriek tomu papierovým favoritom. Ak Bars nakoniec svoju pozíciu potvrdil víťazstvom 4:3, ale tiež videl, akú silu v sebe skrýva v tejto sezóne bratislavský klub.

„Bol to rýchly a zaujímavý zápas, v ktorom sme videli aj chyby. Útočili sme dobre, ale sú tam veci, ktorým sa musíme ešte venovať. Celkovo som s našou hrou spokojný,“ skonštatoval tréner Zinetula Biľaletdninov.

Kapitán Alexander Svitov poslal aj pochvalu slovenskému tímu, ktorý bol pre jeho klub veľmi ťažkým súperom. Nie náhodou mal po troch zápasoch na konte plný počet bodov.

„Slovan je veľmi rýchly tím, neustále vyvíjal tlak na našu bránu a vďaka tomu strelil prvý gól. Druhý gól sme inkasovali po taktickej chybe. Neprestali sme hrať, strelili dva rýchle góly a prvýkrát sme vyrovnali. Potom sa od toho odrazil, ale my sme dokázali vydrieť víťazstvo,“ povedal Svitov.

Vyhrávať je zábavné a o to viac je to cenné, ak je to po ťažkom boji. Vie o tom svoje aj obranca Jevgenij Medvedev, ktorý sa zapísal aj do streleckej listiny. Jeho gól vrátil Kaza? do hry. A nie je náhoda, že ho strelil po peknej individuálnej práci.

„Na každom tréningu si skúšam post útočníka. Ako môžete vidieť, nie je to zbytočné. Dnes sme si užili veľa zábavy a vyhrali veľmi náročný zápas,“ skonštatoval ruský obranca, ktorý vyrovnával stav na 2:2.

zdroj: Sport-Express
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist