Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
23. 09. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Širokov a Avangard zažívajú úspešný štart do sezóny

Tím Avangard Omská oblasť získal v prvých deviatich zápasoch vynikajúcich 20 bodov a v úvode ročníka sa darí aj jeho hviezdnemu útočníkovi Sergejovi Širokovovi. Ten bol základom úspechu aj v pondelkovom zápase proti Lokomotivu Jaroslavľ (4:2).

„Všetci hráči za seba navzájom bojovali. Boli sme odhodlaní vyhrať. V každom zápase sa snažíme hrať o čosi lepšie. Dnes tu boli aj nejaké chyby – dvakrát sme urobili chybu a inkasovali góly. Ale nepanikárili sme, pokračovali sme v aktivite a zaslúžene získali tie tri body,“ povedal Širokov.

Dvadsaťosemročný rodák z Moskvy zažíva vydarený úvod do sezóny aj po individuálnej stránke. V deviatich zápasoch nazbieral 14 bodov a desaťkrát sa pritom presadil strelecky. Je druhým najproduktívnejším hráčom i druhým najlepším strelcom KHL.

„Je niekde na blízku kus dreva? Nie, tak potom musím zaklopať na hlavu. Dúfajme, že aj naďalej pôjde všetko tak, ako sa to dialo doteraz. Hlavná vec však je, že tím vyhráva. Osobné štatistiky sú na vedľajšej koľaji,“ skonštatoval Širokov pre Sportbox.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist