Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
20. 11. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Pokoviča potešilo odhodlanie unavených zverencov

Minsk ukončil v stredu dlhý šesťzápasový trip. Bieloruskému tímu hrozilo, že by sa domov z neho vrátil bez bodov. Nestalo sa tak a tréner Ľubomír Pokovič bol šťastný, že jeho zverenci našli silu vybojovať v Záhrebe víťazstvo 5:2.

Pokovič priznal, že jeho hráči už majú cestovania po krk a po tom, čo väčšinu úvodu sezóny strávili na cestách, odovzdali zo seba všetko, aby ukončili päťzápasovú sériu prehier. A hoci výsledok 5:2 vyzerá pomerne jednoznačne, tím musel o výhru bojovať do samého záveru. Posledné dva góly strelil do prázdnej brány.

„Z 29 zápasov sme 17 odohrali vonku. Bola to dlhá séria cestovania. Bolo to pre nás veľmi ťažké. Viem, ako sú hráči unavení. Boli sme schopní dnes vyhrať vďaka odhodlaniu a disciplíne. Zápas bol zaujímavý až do poslednej minúty. Keď hral súper bez brankára, poriadne nás zatlačil. Svojim zverencom by som chcel veľmi poďakovať za snahu,“ povedal Pokovič pre oficiálnu stránku tímu.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist