Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
09. 12. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Pokovič: Hrali sme takmer bezchybne

Tréner Dinama Minsk, Ľubomír Pokovič, ešte nebol v tejto sezóne spokojnejší ako po pondelkovom stretnutí proti Ufe, ktorý jeho zverenci vyhrali 4:0.

Slovenský kormidelník bol spokojný s celkovým výkonom mužstva, ktoré podľa jeho slov neurobilo takmer žiadnu chybu. Najviac ho potešila tretia tretina, v ktorej jeho zverenci dominovali.

„Takmer sme neurobili žiadne chyby, čo sa tak často nestáva. Dnes sme odolali tlaku od hostí, hlavne na konci druhej tretiny, čo bolo veľmi dôležité pre naše víťazstvo. Na začiatku zápasu sme hrali dvakrát v oslabení, Ufa hrala v presilovkách veľmi dobre, ale my sme prežili a potom strelili gól tesne pred koncom prvej tretiny. Vo všeobecnosti bol zápas vyrovnaný. Potešila nás naša hra v tretej tretine. Neumožnili sme im veľa šancí a väčšinou sme hrali v ich pásme,“ povedal Pokovič pre oficiálnu stránku tímu.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist