Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 01. 2015 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Bykov ocenil výkon Slovana, Kovaľčuk nadával novinárom

Hokejisti Slovana Bratislava vyhrali v stredu v Petrohrade 2:1 po samostatných nájazdoch. Tréner domáceho mužstva, Viačeslav Bykov, bol po dueli sklamaný, no ocenil výkon súpera.

Slovan hral počas celého zápasu výborne v defenzíve, kľúčom k úspechu však bol aj brankár Johan Backlund. Ten zneškodnil 36 striel a svoj tím podržal najmä v tretej tretine.

„Nedokázali sme sa presadiť cez výborne organizovanú defenzívu súpera. V obrane sme hrali dobre, ale v útoku to bolo horšie. Nepremenili sme niekoľko dobrých šancí. Dnes vyhral lepší tím,“ povedal agentúre R-Sport Bykov.

Kovaľčuka nahnevali novinári

Z domácich hráčov bol najviac pri chuti kapitán Iľja Kovaľčuk. V riadnej hracej dobe ohrozil Backlunda sedemkrát, ale ani raz ho neprekonal. V nájazdoch svoj pokus tiež nepremenil.

„Žiadnemu hráčovi nemôžem nič vyčítať. Všetci hrali naplno, každý sa snažil. Nepremenili sme šance. V súčasnosti už neexistuje ľahký súper, každý chce získať body. Tak, ako sme hrali v tretej tretine, sme mali hrať celých 60 minút,“ povedal najproduktívnejší hráč Petrohradu.

Kovaľčuk bol po zápase veľmi nervózny a podľa agentúry R-Sport obvinil viacerých petrohradských novinárov z nadŕžania konkurenčnému CSKA Moskva.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist