Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 02. 2015 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Špirko aj Haščák končia v Chabarovsku!

Tím Amur Chabarovsk v stredu na oficiálnom webe oznámil, že ukončil spoluprácu s trojicou hráčov aj s celým trénerským zborom. Medzi prepustenými sú aj dvaja slovenskí útočníci - Rastislav Špirko a Marcel Haščák.

Všetci traja spomínaní hráči síce mali platné zmluvy až do 30. apríla 2016, klub sa však rozhodol pre „čistky" po ďalšej katastrofálnej sezóne. Okrem slovenského dua skončil aj obranca Tuukka Mäntylä a tréner Jukka Rautakorpi s asistentmi Aleksandrom Barokovom a Laurim Paalasmaarom.

Tridsaťročný Špirko prišiel do jedného z najvýchodnejších klubov súťaže po ostatnej sezóne zo Spartaka Moskva. Rodák z Vrútok odohral 47 zápasov, v ktorých strelil päť gólov a pridal 14 asistencií. Nazbieral tiež 20 trestných minút a až 18 mínusových bodov.

O dva roky mladší Haščák hral v uplynulom ročníku za Dinamo Riga. V 48 dueloch aktuálneho ročníka si rodák z Popradu pripísal na konto 11 bodov za päť gólov a šesť prihrávok. Pridal k nim 49 trestných minút a 13 „mínusiek". On aj Špirko sú teraz voľnými hráčmi.

Z tria Slovákov tak zostal v Chabarovsku už len útočník Michel Miklík. Odvolaného trénera dočasne nahradí Valerij Davletšin. Jeho pozíciu kouča mládežníckeho tímu zatiaľ preberie Alexander Blinov. Pripome?me, že Amur bol najhorším mužstvom tohto ročníka so 45 bodmi a s celkovým skóre 117:207.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist