Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Česká extraliga: Dvojbodový Réway prispel k výhre Sparty

Vo štvrtok sa odohrali ďalšie dva zápasy štvrťfinále českej Tipsport extraligy. Kým Brno vyrovnalo stav série, Sparta vedie už 2-0. Bodovali aj piati Slováci. Najviac sa darilo Martinovi Réwayovi, ktorý zaznamenal gól a asistenciu.

Brno - Zlín 4:2 (stav série 1-1)

Brno dokázalo v druhom zápase zabrať a po výhre 4:2 vyrovnať stav série so Zlínom. Brankár Marek Čiliak odchytal celý duel, v ktorom však čelil len 14 strelám obhajcu titulu. K triumfu prispel aj obranca Jozef Kováčik, ktorý si pripísal dve asistencie. Prihrával tiež na víťazný gól domácich. Počas takmer 22 minút na ľade zaznamenal aj strelu a dva bodyčeky.

Sparta Praha - Hradec Králové 5:3 (stav série 2-0)

Pražský tím prehrával po dvoch tretinách 2:3, no vďaka trojgólovej tretej tretine zvíťazil nad Hradcom Králové 5:3 a v sérii vedie už 2-0 na zápasy. Jaroslav Janus sa postavil do brány Sparty po treťom góle hostí, ktorý strelil útočník Roman Kukumberg. Do konca duelu čelil jedinej strele Mountfieldu. Obranca hostí, René Vydarený, si pripísal asistenciu. Za domácich skórovali zo Slovákov obranca Juraj Mikuš a útočník Martin Réway, ktorý pridal aj asistenciu. V sérii tak má na konte už tri body za gól a dve prihrávky.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist