Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
22. 08. 2016 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Sezónu 2016/17 dnes otvorí súboj o Otvárací pohár

Síce leto ešte ani neskončilo, no už tu máme nový ročník hokejovej KHL. V pondelok o 16:00 sa vhodí úvodné vhadzovania zápasu o Otvárací pohár, v ktorom na seba narazia jeho poslední dvaja víťazi.

Otvárací pohár je tradične prvým zápasom základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy, v ktorom sa stretávajú aktuálny držiteľ Gagarinovho pohára a porazený finalista. Tento rok privíta Magnitogorsk na domácom ľade CSKA Moskva.

Metallurg si tento duel zahrá po druhýkrát. Pred dvoma rokmi v ?om porazil iný moskovský tím, Dynamo, pomerom 6:1. Teraz však nastúpi proti CSKA, ktoré vlani pohár získalo tesným triumfom nad majstrovským Petrohradom. Aj pre „armádny klub“ ide o druhú účasť.

Oba tímy patria pred sezónou opäť k najväčším favoritom na titul, a tak bude zaujímavé sledovať, kto svoju cestu odštartuje lepšie. Stávkové kancelária veria o čosi viac CSKA, ktoré malo aj lepšiu prípravu. Z ôsmich zápasov vyhralo šesť. Magnitogorsk vyhral tiež šesť zápasov, ale odohral ich až desať.

Priamy prenos zo zápasu prinesie televízia Sport 1.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist