Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
02. 09. 2016 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Dynamo vyhráva, Dinamo prehráva, Dinamo nehráva

Tri kluby z hlavných miest Ruska, Bieloruska a Lotyšska, ktoré nesú názov Dinamo/Dynamo, majú mimoriadne špecificky úvod sezóny 2016/17. Jeden tím víťazí, druhý prehráva a tretí vôbec nehráva. Pozrieme sa na to.

Moskovské Dynamo: Moskovský klub je jediným tímom KHL, ktorý v tejto sezóne odohral viac ako jeden zápas a stále neprehral. Jeho víťazná séria je štvorzápasová a dnes sa ju pokúsi prelomiť Sibir Novosibirsk. Dynamo počas série strelilo 15 gólov a inkasovalo sedem. V Západnej konferencii mu patrí tretie miesto, pretože CSKA získalo v piatich zápasoch o jeden bod viac.

Rižské Dinamo: Protikladom Dynama Moskva je lotyšský klub Dinamo Riga. Ten patrí k dvom tímom súťaže, ktoré sa ešte netešili z výhry. Rovnakú, trojzápasovú sériu prehier, ťahá aj Barys Astana. Rižský klub prehral so Soči, Nižným Novgorodom a Spartakom, pričom zatiaľ strelil len štyri góly. V západnej konferencii je logicky posledný.

Minské Dinamo: Bieloruský klub neťahá žiadnu sériu, a to z jednoduchého dôvodu. Ako jediný v celej súťaži totiž ešte neodohral ani jeden zápas. Ten prvý ho čaká až 6. septembra, keď nastúpi na ľade Spartaka Moskva. Minsk v úvode sezóny nahráva preto, lebo väčšina jeho hráčov reprezentuje Bielorusko vo finále olympijskej kvalifikácie.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist