Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
10. 05. 2011 ⋅ PR článok Správy 0 komentárov

Slovensko už jedno zlato tohto roku vyhralo

Je len málo vecí, ktoré sa vyrovnajú zlatej medaile z domácich majstrovstiev sveta. Našim hokejistom sa to už tento rok bohužiaľ nepodarí. História hovorí, že hrať doma je oveľa ťažšie ako sa na prvý pohľad zdá. Napríklad za posledných 24 rokov sa nikomu nepodarilo získať titul na domácom ľade. To ale neplatí o všetkých druhoch hokeja. Našim virtuálnym hokejistom sa naozaj podarilo vyhrať majstrovstvá sveta na domácom ľade a to môže byť aspo? malo náplasťou na sklamanie z posledných dní. O čo vlastne ide?

Svetový šampionát v hokeji sa pravidelne hrá aj vo virtuálnom svete online hokejového manažéra na stránke www.powerplaymanager.com. Môže sa vám zdať, že na takom virtuálnom hokeji nezáleží, ale pre desiatky tisícov ľudí zo všetkých kútov sveta, ktorí tento hokejový manažér hrajú, sú tieto výsledky často podobne dôležité ako tie v reálnom svete.

Majstrovstvá sveta na stránke www.powerplaymanager.com sú vlastne vyvrcholením súperenia národných komunít v online hokeji. Každý zaregistrovaný užívateľ si môže vytvoriť svoj vlastný klub a bojovať s ním o klubové úspechy. Tí najlepší vychovávajú hráčov pre reprezentáciu, ktorú vedie najrešpektovanejší manažér spomedzi nich zvolený v demokratických voľbách. Pomáha mu ešte asistent, ktorého si vyberie sám generálny manažér.

Pridelenie organizácie majstrovstiev sveta bolo úspechom celej slovenskej komunity. Bolo treba vytvoriť logo, maskota, prezentačné video a vybrať tie najlepšie štadióny, ktoré slovenskí manažéri majú k dispozícii. Organizátori pripravili pre manažérov rôzne súťaže na špeciálnej webstránke o majstrovstvách sveta. Mnohí dobrovoľníci pomohli pri príprave kandidatúry a po dvoch neúspešných pokusoch sa konečne podarilo priviesť turnaj pre 16 najlepších reprezentácií domov na Slovensko.

Slovenská reprezentácia patrí na PowerPlay Manager k tým najlepším. Pred poslednými MS na svojom konte mala už jedno striebro a jeden bronz. A práve na domácom ľade sa im podarilo napodobniť skutočnú reprezentáciu a skompletizovať medailovú zbierku. Vo finále porazili prekvapenie turnaja, ale zaslúženého finalistu, Litvu výsledkom 4-2. Zápas bol dramatický až do posledných sekúnd. Náš trojgólový náskok dokázal súper v tretej tretine takmer úplne vymazať. Víťazstvo sme spečatili až gólom do prázdnej brány necelú minútu pred koncom. Záznam zápasu si môžete pozrieť tu. Hoci ide o virtuálny svet, za úspechom stojí skutočná komunita manažérov, ktorí manažujú svoje kluby s rovnakým zanietením ako keby išlo o Slovan alebo Košice.

Krstným otcom tohto hokejového manažéra je legendárny Peter Šťastný. Slovinskí reprezentanti Marcel a David Rodmanovci sú nielenže krstní otcovia slovinskej verzie hry, ale sami ju aktívne hrajú ako manažéri svojich virtuálnych hokejových klubov. Obaja si počas majstrovstiev sveta si skrížili hokejky s našimi hokejistami v úvodnom zápase oboch reprezentácií. Na stránke www.powerplaymanager.com si s nimi môžete zahrať aj vy!
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist