Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 10. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Napraví si Slovan chuť výhrou v Čerepovci?

Slovan Bratislava podľa očakávaní prehral prvé dva zápasy aktuálneho tripu proti dvom najlepším tímom v súťaži. V sobotu sa pokúsi zlepšiť si náladu na ľade Čerepovca ukončením série prehier.

Severstaľu patrí v tabuľke Západnej konferencie desiate miesto s 33 bodmi z 24 zápasov. Slovan má z rovnakého počtu duelov o štyri body menej a je o tri pozície nižšie. Oba tímy sa naposledy stretli 6. októbra v Bratislave, kde domáci tím zvíťazil 3:2.

Čerepovec odohral presne polovicu zápasov sezóny na domácom ľade. Vyhral z nich sedem so ziskom 22 z 36 bodov. Úvod ročníka mu nevyšiel, po výhre nad obhajcom titulu prehral deväť duelov po sebe. Potom prišla päťzápasová víťazná séria a odlepil sa od dna. Naposledy zdolal Novosibirsk (4:2).

Slovan si vo štvrtok opäť zhoršil bilanciu na ľadoch súperov. Zo 14 zápasov vyhral stále len štyri a nazbieral v nich 12 zo 42 bodov. Momentálne ťahá dvojzápasovú sériu prehier, v dueloch vonku je už trojzápasová. Pred ?ou uspel na ľade Dynama Moskva.

Bratislavský klub vyhral ostatné tri vzájomné súboje so Severstaľom, no celkovo má s ním negatívnu bilanciu 4:5. Až štyri z týchto zápasov prehral na nulu, vrátane prvých troch. Na jeho ľade vyhral jediný raz zo štyroch prípadov. Zakončí Slovan náročný trip víťazstvom?

Miernym papierovým favoritom zápasu je domáci tím. Začína sa už o 16:00, vysielať ho bude aj stanica Sport2.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist