Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
22. 11. 2016 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan v Soči neskóroval a predĺžil si sériu prehier + video

Slovan Bratislava odohral v utorok prvý zápas aktuálneho tripu na ľade HC Soči. Ani na tretí pokus tam nezvíťazil a dokonca nestrelil ani jeden gól pri prehre 0:3. Bola pre? už treťou v sérii.


HC Soči – SLOVAN BRATISLAVA 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Góly: 17. Morozov (Mamkin, Skačkov)(PP), 40. Zacharčuk (Grebenščikov), 58. Mamkin (Zacharčuk)
Strely: 32-24, Trestné minúty: 8-18

Soči úplne ovládlo prvých päť minút zápasu a Slovan nepustilo ku strele či náznaku šance. Brust mal čo robiť a v šiestej minúte hasil vlastnú chybu v rozohrávke, po ktorej takmer inkasoval. Do polovice prvej tretiny sa hralo skoro bez prerušení, prvú strelu hostí na bránu vyslal Ivan Švarný až v 10. minúte. V 16. minúte hralo Soči prvú presilovku, ktorá sa neskôr zmenila na dvojitú po vylúčení Nováka. Ten dostal aj osobný trest za úder do hlavy. Domáci to využili na úvodný gól, ktorý strelil Morozov. Slovan vystrelil v prvej tretine na Barulina iba štyrikrát.

Hneď v úvode druhej tretiny hral Slovan takmer dvojminútovú presilovku o dvoch hráčov, ale nedokázal v nej vyrovnať skóre. Zakrátko bol vylúčený tretí hráč Soči v rozmedzí troch minút, no hostia nevyužili ani túto presilovú hru. Boli lepší a strelecky aktívnejší než v úvodnej tretine, ale čistú gólovú šancu si nevypracovali. Súper ich nepustil k svojej hre a v závere tretiny hral ďalšiu presilovku. Náskok si v nej nezvýšil, ale v 40. minúte strelil druhý gól Soči Zacharčuk. Tentoraz sa Brustovi vypomstilo vybehnutie z brány.

V záverečnej tretine bol Slovan aktívnejší, ale hral aj riskantnejšie, čím ponúkal súperovi prečíslenia. V 50. minúte hralo Soči opäť v početnej prevahe, ale nič z nej nevyťažilo. O dve minúty neskôr si tak zahrali presilovku hostia. Kontaktný gól v nej nestrelili a nepodarilo sa im to ani z ďalších šancí. Posledný klinec im do rakvy zabil Mamkin, ktorý spečatil prehru 0:3. Barulin chytil všetkých 24 striel Slovana, ktorý prehral tretí zápas po sebe.

Slovan si predĺžil sériu prehier v Soči aj celkovo na tri zápasy. Druhý duel na tripe ho čaká vo štvrtok od 17:00 v Nižnom Novgorode.

Highlighty z celého zápasu:


Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Meszároš, Novák, Smole?ák, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Chipchura, Zigo, Jeglič – Ďaloga, Starosta, Musatov, Kopecký, Valský – Bačík, Pokorný, Vopelka, Luš?ák, Hlinka


Zostava Soči: Barulin (Šikin) – Chomickij, Alexandrov, Mamašev (A), Fantenberg, Kuznecov, Mamkin – A. Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Morozov, Skačkov, Maxwell – Levickij, Grebenščikov, O'Dell (A) – Mereskin, Zacharčuk, Padakin

Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist