Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 05. 2011 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Radulov získal opäť Zlatú hokejku

Na piatkovom galavečere v Moskve odovzdali individuálne ocenenia za sezónu 2010/11. Zlatú hokejku, ktorá sa udeľuje najužitočnejšiemu hráčovi sezóny, si druhýkrát v rade prevzal Alexander Radulov z Ufy.

Radulov, ktorý sa predstavil aj na tohtoročných majstrovstvách sveta, sa stal s 80 kanadskými bodmi (20+60) najproduktívnejším hráčom základnej časti a v play-off pomohol Ufe k zisku Gagrinovho pohára.

Za najlepšieho brankára Kontinentálnej hokejovej ligy bol vyhlásený Konstantin Barulin z Atlantu Moskovská oblasť. Najlepším koučom sa stal Čech Miloš ?íha, ktorý bude od budúceho ročníka stať na lavičke SKA Petrohrad.

Medzi ocenenými figurujú aj ďalší dvaja českí zástupcovia. Roman Červenka sa stala najlepším strelcom, Karel Rachůnek zasa kraľoval v produktivite obrancov.

V najlepšej šestke ročníka figurujú brankár Erik Ersberg (Ufa), obrancovia Krill Koľcov (Ufa) a Sandis Oozolinš (Riga) a útočníci Radulov, Igor Grigorenko (Ufa), Sergej Mozyakin (Atlant). Posledný menovaný sa spolu s Vitalijom Novopašinom z Astanty stal aj Džentlmenom ligy.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist