Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 07. 2017 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Dynamo Moskva má problémy. Hráči sú bez zmlúv

Klub Dynamo Moskva to má s účasťou v desiatej sezóne KHL nahnuté. Pre finančné problémy a nezhody vo vedení liga v utorok oficiálne anulovala zmluvy všetkým jeho hráčom.

Šampiónovi KHL z rokov 2012 a 2013, vtedy aj so slovenským obrancom Dominikom Gra?ákom, hrozí neúčasť v blížiacom sa ročníku 2017/18. Disciplinárna komisia spolu s ligou a Ruskou hokejovou federáciou totiž rozhodla, že všetci jeho hráči zostanú bez práce.

Každý, kto mal s Dynamom platnú zmluvu, dostal od neho konkrétnu ponuku na kontrakt alebo klub vlastní jeho hráčske práva, sa stal s okamžitou platnosťou neobmedzeným voľným hráčom. Týka sa to až 42 členov mužstva.

Problémy klubu sa začali v úvode júna, keď v jeho sídle prebehla policajná razia s cieľom zabaviť a skontrolovať účtovníctvo. Jeden zo zamestnancov si mal prisvojiť finančné prostriedky slúžiace na prenájom ľadovej plochy.

Vo vrcholnom manažmente Dynama pritom mali byť už dlhší čas nezhody. Naznačil to člen exekutívy športového združenia vlastniace klub, ktorý poslal polícii list s podrobnými informáciami o sprenevere pe?azí.

Všetkých 42 hráčov Dynama s anulovanými zmluvami:

Andrej Alexejev, Iľja Baranov, Andrej Biryukov, Michail Bitsadze, Ivan Bocharov, Vladimir Bryukvin, Maxim Čuvilov, Jegor Dugin, Arťom Fiodorov, Ansel Galimov, Artemij Gryazev, Ivan Igumnov, Maxim Karpov, Martins Karsums, Denis Kokarev, Semion Kokujov, Stanislav Kondratiev, Viktor Korniakov, Klim Kostin, Andrej Kuteikin, Alexander Kuznecov, Georgij Kuznecov, Alexej Makliukov, Andrej Mironov, Alexander Osin, Alexander Petunin, Kirill Pilipenko, Arťom Podšenďalov, Dmitrij Rajko, Mat Robinson, Alexander Rybakov, Jakov Rylov, Alexander Sevostianov, Dmitrij Ševčenko, Iľja Šipov, Dmitrij Sidliarov, Maxim Soloviov, Alexej Sopin, Daniil Tarasov, Arťom Volkov, Vladislav Jefremov, Jegor Zajcev

Štyria z uvedených hráčov si rýchlo našli nové pôsobisko. Ansel Galimov sa upísal Omsku, Denis Kokarev smeruje do Ufy, Maxim Karpov sa presťahuje do Petrohradu a Mat Robinson do tímu CSKA Moskva. Bodový líder z ostatnej sezóny, Martins Karsums, však podpísal s Dynamom novú dvojročnú zmluvu.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist