Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
27. 11. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Hviezda týžd?a Boychuk rozhodol o výhre Slovana nad Ďalogovým Kunlunom! + video

Slovan Bratislava vyhral druhý zápas po sebe a tretí z posledných štyroch, keď si v pondelok poradil doma s Kunlunom. O jeho triumfe 2:1 po predĺžení rozhodol najlepší útočník ostatného týžd?a KHL.


SLOVAN BRATISLAVA – Červená hviezda Kunlun 2:1 PP (0:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Góly: 24. Buchtele (Barker), 61. Boychuk – 35. Brulé (Blacker, Lessio)
Strely: 35-22 (12-10, 14-8, 9-4), Trestné minúty: 6-4 (2-2, 0-0, 4-2)


Prvá tretina góly nepriniesla, ale diváci videli spolu až 22 striel. O dve viac vyslali domáci hráči, no bližšie ku gólu bol Kunlun. V 11. minúte musel Štěpánek, ktorý štartoval v piatom zápase po sebe, vytiahnuť tri veľké zákroky. Najskôr vyrazil nebezpečnú strelu Järvinena z pravého kruhu a vzápätí si poradil s Lessiovým pokusom z ľavej strany aj s dorážkou O´Donnella. Oba tímy nevyužili po jednej presilovke. Slovenský obranca v drese hostí Marek Ďaloga bol po 20 minútach hry druhým najvyťaženejším hráčom tímu i duelu s časom 7:12.

Aktívnejší Slovan sa dočkal otváracieho gólu v 24. minúte, keď Jan Buchtele dorazil puk zblízka za Hellberga po akcii Barkera. Tesne predtým mohol skórovať Viedenský, ktorému prihral pred bránu Kašpar. V strede zápasu sa mohlo meniť skóre hneď dvakrát. Najprv Šťastný nezvýšil náskok Slovana a na opačnej strane Lockhart trafil tyčku Štěpánkovej brány. V 35. minúte sa šťastie od českého brankára odklonilo, keď ho šikovnou tečou prekonal Gilbert Brule a vyrovnal stav na 1:1. Slovan vyhral druhej tretine na strely 14:8. Ďaloga odohral z prvých 40 minút duelu takmer 14 a pol, druhý najvyšší počet zo všetkých hráčov.

V úvode tretej tretiny mal rozdielový gól na hokejke Šťastný, ale pred odkrytou bránou trafil iba súperovho hráča. V 50. minúte hral Kunlun druhú presilovku v zápase a po polminúte ju využil Brule, ale gól neplatil pre úmyselné kopnutie puku do brány. Vo forme hrajúci Boychuk mohol vzápätí skórovať v oslabení, ale z dobrej pozície neprekonal Hellberga. Oba tímy hrali do konca tretiny ešte po jednej presilovke, ale skóre sa už do prestávky nezmenilo. Štěpánek čelil v tretej dvadsaťminútovke iba štyrom strelám. Predĺženie trvalo iba 27 sekúnd predtým, ako rozhodol o výhre Slovana 2:1 Zach Boychuk po samostatnom úniku. Potvrdil tak svoju skvelú formu, keď v ostatných štyroch dueloch strelil šesť gólov a pridal dve asistencie.


Ďaloga odohral pri siedmej prehre trápiaceho sa Kunlunu v sérii 20 minút a 42 sekúnd počas 22 striedaní. Bol druhým najvyťaženejším hráčom duelu. Slovan, ktorý zdolal čínsky tím prvýkrát vo štvrtom vzájomnom súboji, ukončí aktuálnu domácu sériu už v utorok proti Vladivostoku druhým zápasom za dva dni.


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Mazanec) – Sersen, Ebert, Kašpar, Viedenský, ?epík – Barker, Després, Buchtele, Boychuk, Genoway – Bačík, Meszároš, Sherbatov, Šťastný, Skalický – Voráček, Hrnka, Sádecký, Mikúš

Zostava Kunlunu: Hellberg (Skrynnik) – Blacker, Kulda, Graborenko, Järvinen, Chlystov, Ďaloga, Vorobej – Wolski (A), Brulé, Ponikarovskij (C) – Lessio, Kane (A), DeFazio – O´Donnell, Rissanen, Chipchura – Jaw, Lockhart, Ibrahimov


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Ďaloga (KUN) : 0 0 0 0 0 0 0
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist