Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 02. 2018 ⋅ Marián Masaryk Reprezentácia 0 komentárov

ZOH 2018: Slováci si zvolili kapitána i jeho asistentov!

Slovenská hokejová reprezentácia odštartuje o tri dni olympijský turnaj v juhokórejskom Pjongčangu. Až do nedele nebolo známe, kto povedie mužstvo na ľade. Hráči si však už zvolili kapitána i jeho asistentov.

Lídrom slovenského tímu bude 36-ročný útočník Banskej Bystrice Tomáš Surový, jeho asistentmi budú dvaja olympijskí debutanti – útočník Košíc Ladislav Nagy a 34-ročný obranca Hradca Králové Dominik Gra?ák. Pre Surového pôjde o tretiu olympiádu po Turíne 2006 a Soči 2014. Nagy je vo veku 38 rokov najstarším členom tímu.

„Je to veľká česť a dôvera od chalanov. Najdôležitejšie je, aby sme ako tím ťahali všetci za jeden povraz a zdravo sa pobili o čo najlepší výsledok. Máme skúsených hráčov premiešaných s mladými. Dôležité je mužstvo,nie jedno písmeno na drese. Pripravovať sa špeciálne nebudem. Niečo si však povieme, najmä pred prvým zápasom. Viacerí máme čo povedať. Podstatné je, aby sme sa tímovo nabudili,“ povedal Surový pre oficiálny web SZĽH.



Nominácia SR na ZOH 2018:

Brankári: Ján Laco (HC Sparta Praha/ČR), Branislav Konrád (HC Olomouc/ČR), Patrik Rybár (HK Hradec Králové/ČR)

Obrancovia: Ivan Baranka (HC Vitkovice Ridera/ČR), Michal Čajkovský (HC Avtomobilist Jekaterinburg/KHL), Dominik Gra?ák (Mountfield Hradec Králové/ČR), Marek Ďaloga (HC Sparta Praha/ČR), Tomáš Starosta (HK Dukla Trenčín), Juraj Valach (Piráti Chomutov/ČR), Peter Čereš?ák (HC Škoda Plze?/ČR), Juraj Mikuš (HC Sparta Praha/ČR)

Útočníci: Martin Bakoš (Bílí Tygři Liberec/ČR), Miloš Bubela (HC '05 iClinic Banská Bystrica), Marcel Haščák (HC Kometa Brno/ČR), Lukáš Cingeľ (HK Hradec Králové/ČR), Tomáš Marcinko (HC Oceláři Třinec/ČR), Patrik Lamper (HC '05 iClinic Banská Bystrica), Ladislav Nagy (HC Košice), Tomáš Surový (HC '05 iClinic Banská Bystrica), Andrej Kudrna (HC Sparta Praha/ČR), Peter Ölvecký (HK Dukla Trenčín), Michal Krištof (HK Nitra), Matej Paulovič (HK Nitra), Matúš Sukeľ (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Marek Hovorka (HC Košice)

Program hokejistov SR na ZOH 2018 (skupina B):

SLOVENSKO vs Rusko (14. februára o 13:10 hod.)
USA vs SLOVENSKO (16. februára o 04:10 hod.)
Slovinsko vs SLOVENSKO (17. februára o 13:10 hod.)

Pozri aj:
Na ZOH 2018 bude len jeden Slovák z KHL, Rusi všetci z troch top tímov!
Poznáme konečnú nomináciu Slovenska na ZOH 2018
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist