Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 04. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Obhajcovi hrozí koniec. CSKA získalo finálový mečbal! + video

Vo štvrtok sa vo finále Západnej konferencie bojovalo o postupový mečbal. Získalo ho moskovské CSKA, ktoré môže v nedeľu spečatiť postup do druhého finále KHL. V Petrohrade zvíťazilo 1:0.

SKA Petrohrad – CSKA Moskva 0:1 (0:0, 0:0, 0:1), stav série 2-3

Góly: 54. Kaprizov (Nesterov)
Strely: 29-20 (9-2, 15-8, 5-10), Trestné minúty: 8-10 (2-2, 0-8, 6-0)


Diváci v Petrohrade nevideli v prvých 40 minútach piateho zápasu série žiaden gól. Viac než dvojnásobne strelecky aktívnejšie bolo domáce SKA, ale Lars Johansson pri jeho druhom štarte v play-off KHL zastavil všetkých 24 striel v úvodných dvoch tretinách. Mikko Koskinen pritom čelil iba 10 strelám. Obhajca titulu hral v prostrednej časti hry až štyri presilovky a jednu už v prvej minúte duelu, ale ani jednu nevyužil.

V tretej tretine CSKA pridalo a pomohli mu aj tri presilovky. Napokon sa mu aktivita vyplatila v 54. minúte, keď strelil prvý a jediný gól zápasu mladík Kirill Kaprizov. Johansson vychytal čisté konto s 29 zákrokmi, ďalších 22 pokusov pred ním zblokovali spoluhráči. Koskinen čelil 20 strelám. Moskovský tím je krok od postupu do jeho druhého finále Gagarinovho pohára po roku 2016. Šiesty duel série je na programe v nedeľu v Moskve.


Zostava SKA: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Hersley, Zub, Zubarev, Rykov – Kovaľčuk, Šipačov, Thoresen – Daciuk, Karpov, Gusev – Koskiranta, Plotnikov, Širokov – Kablukov, Ketov, Barabanov

Zostava CSKA: Johansson (Sorokin) – Kiselevič, Robinson, Nestěrov, Marčenko, Naumenkov, Pašnin, Sergejev – Scott, Andronov, Ničuškin – Popov, Grigorenko, Kaprizov – Šumakov, Petrov, Šalunov – Okulov, Popugajev, Svetlakov – Kuzmenko
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist