Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 09. 2010 ⋅ Marek Kantorík Slováci v KHL 2 komentáre

Radivojevič: Musíme pracovať na našich chybách

Spartak sa včera po prvý raz v tejto sezóne predstavil na domácom ľade. V hľadisku bolo okolo päť tisíc domácich divákov, no tí víťazstvo svojho tímu nevideli. Spartak totiž podľahol Dynamu, mestskému rivalovi, tesne 3:4

Autorom jedného z troch gólov domáceho tímu bol aj slovenský útočník Branko Radivojevič, ktorý sa presadil v polovici 52. minúty, kedy vyrovnával na 3:3. Domáci fanúšikovia hnali svojich hráčov dopredu, ale v 57. minúte ich zmrazil Gorovikov, ktorý strelil štvrtý gól Dynama a rozhodol o víťazstve svojho mužstva.

Spartak, za ktorý nastúpili okrem Radivojeviča brankár Dominik Hašek, obrancovia Ivan Baranka, Jaroslav Obšut a útočník Martin Cibák, si tak pripísal v poradí už štvrtú prehru v rade.

„Opäť sme boli príliš často vylučovaní. Nemôžeme tak hrať, ak chceme vyhrať. Ďakujeme fanúšikom za ich podporu, je nám veľmi ľúto, že sme prehrali. Musíme pracovať na našich chybách, najmä v disciplíne. Pre vylúčenia strácame veľa energie a potom ju v útoku postrádame. Musíme teraz zmeniť situáciu, dúfam, že našou výhodou bude trojd?ový oddych,“ povedal Radivojevič, kapitán Spartaka.

Spartaku momentálne patrí s troma bodmi predposledná pozícia v Západnej konferencii, v tabuľke Bobrovovej divízie je na poslednom (piatom) mieste.

Zverenci Miloša ?íhu odohrajú šiesty duel prebiehajúcej sezóny na domácom ľade proti Lokomotivu Jaroslavľ. Zápas je na programe v utorok.

Zdroj: Gazeta
sante
nabidka
Zdravím. Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas. Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma. info zde: http://walco.blog.cz/
20. 09. 2010, 11:20    Reagovať
sante
nabidka
Zdravím. Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas. Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma. info zde: http://walco.blog.cz/
20. 09. 2010, 11:21    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist