Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 09. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan zakončil nevydarenú domácu sériu prehrou so Soči + video

Bratislavský Slovan prehral aj tretí zápas druhej domácej série v sezóne. Aj keď bol strelecky aktívnejší, Soči ho zdolalo presvedčivo 4:1.


SLOVAN BRATISLAVA – Soči 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)

Góly: 33. Sukeľ (Rau, Meszároš)(PP) – 2. Polunin (Šmeľov, Bočarov)(PP), 7. Collins (Archipov, Šmeľov), 44. Archipov, 58. Rachimullin (EN)
Strely: 34-31 (14-12, 10-8, 10-11), Trestné minúty: 4-34 (2-2, 0-24, 2-8)
Brankári: Čiliak – Barulin


Prvá tretina Slovanu nevyšla, aj keď bol mierne strelecky aktívnejší. Barulin však chytil všetkých 14 striel, kým Čiliak inkasoval dvakrát z 12 strelecký pokusov Soči. Už v druhej minúte hostia využili úvodnú presilovú hru zásluhou Alexandra Polunina a v siedmej minúte zvýšil ich náskok na 2:0 Sean Collins po individuálnom prieniku. Aj Slovan si neskôr zahral prvú presilovku, ale nič z nej nevyťažil. Nemal ani žiadnu veľkú gólovú šancu. Napriek vyššej aktivite prehral tretinu 0:2.


V druhej tretine bol Slovan tiež o niečo aktívnejší a podarilo sa mu aspo? znížiť stav duelu. V 33. minúte sa o to postaral presnou strelou Matúš Sukeľ v tretej početnej výhode domácich. Soči doplácalo na nedisciplinovanosť, pričom Nikita Ščitov bol dokonca vylúčený do konca zápasu za nešportové správanie. Čiliak tentoraz chytil všetkých osem striel v tretine a udržal svoj tím v hre. Barulin urobil v tretine deväť zákrokov.


V úvode tretej tretine dostal Slovan šancu na kontaktný gól v ďalšej presilovke. Nevyužil ju a takmer v nej inkasoval. Len tri sekundy po jej skončení sa však dostal do samostatného úniku Dmitrij Archipov, ktorý poslal Soči do vedenia 3:1. Slovan sa už nezmohol ani na jeden gól a v závere to skúsil s odvolaným brankárom. V 58. minúte to využil Damir Rachimullin, ktorý spečatil triumf 4:1 strelou do prázdnej brány. Čiliak v nej čelil dokopy 31 strelám, kým Barulin predviedol 33 zákrokov.


Slovan prehral tretí duel po sebe a zostáva posledný v Západnej konferencii. Po dlhšej prestávky začne v piatok o 16:00 štvorzápasový výjazd na ľade Ufy. Potom navštívi Astanu, Novosibirsk a Omsk.

Zostava SLOVANA: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gélinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Švarný, Klok – ?epík (A), Taffe, Virta – Sukeľ, Bailey, Červený – Liška, Chipchura, Rau – Lamper, Hrnka, Lunter


Zostava Soči: Barulin (Šikin) – Jokipakka, Ščitov (C), Musin, Auvitu, Budkin, Alexandrov, Zborovskij – Bočarov, Rosen, O'Dell – Archipov, Collins (A), Šmeľov – Kapustin, Točickij, Polunin – Starkov, Tomilin (A), Rachimullin – Akmaldinov


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist