Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
30. 09. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Dawes dosiahol cenný míľnik. Jeho tím je nezastaviteľný + video

Avtomobilist Jekaterinburg mal v tejto sezóne veľké ambície, ale zreje nikto nečakal, že bude zažívať takýto fantastický začiatok sezóny. V sobotu si víťaznú sériu natiahol futbalovým víťazstvom 1:0 nad moskovským Dynamom.

Jediný gól stretnutia strelil v 44. minúte Nigel Dawes, ktorý potrestal vylúčenie Vadima Šipačova a strelou zápästím z pravého kruhu vsietil svoj jubilejný 200. gól v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy.


Tridsaťtriročný kanadský rodák, ktorý v tejto sezóne strelil zatiaľ len štyri góly, potreboval na dosiahnutie tohto míľnika odohrať 389 zápasov. V nich dokopy nazbieral 356 bodov. Až do tejto sezóny hrával za kazašskú Astanu.

Jeho nový tím je momentálne na čele ligovej tabuľky, keď vyhral prvých 12 zápasov! Napriek tomu má však vďaka novému bodovému systému len štvorbodový náskok pred Omskom. Ešte v minulej sezóne by bol tento náskok osembodový.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist