Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
08. 10. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Päť najdominantnejších tímov úvodu sezóny KHL

Väčšina tímov Kontinentálnej hokejovej ligy už má za sebou 14 alebo 15 zápasov a jeden v nich doteraz nepocítil chuť prehry. Ktoré ďalšie tímy by sa mu mohli dominantným úvodom sezóny 2018/19 priblížiť?

1. Jekaterinburg
Kto sleduje KHL pravidelne vie, že tým neporazeným tímom je Jekaterinburg. Ten do sezóny vstupoval s veľkými ambíciami a aj odborníci od neho čakali veľa, ale čakal niekto, že bude po 15 odohraných zápasoch bez prehry?

2. Omsk
Vo Východnej konferencii na Avtomobilist stráca len štyri body ďalší ambiciózny tím, Avangard Omsk. Ten tiež odohral už 15 zápasov, v ktorých si pripísal len dve prehry! Do nedele mu dokonca na konte svietila len jedna. V nedeľu ho porazil armádny moskovský tím, ktorý tiež nájdeme v tomto prehľade.

3. Petrohrad
Ešte predtým sa však pozrieme na armádny tím sídliaci v Petrohrade. Ten je síce aktuálne druhý v Západnej konferencii, ale odohral len 14 zápasov, v ktorých si pripísal 11 výhier a stratil len päť bodov. Na moskovské CSKA stráca len jeden bod.

4. CSKA Moskva
CSKA, ktoré sa pripravuje na derby proti Dynamu, je na čele Západnej konferencie a momentálne ťahá sériu deviatich výhier, ktorá je najdlhšia, ak si odmyslíme Jekaterinburg. Moskva vyhrala 12 zápasov z 15, pričom inkasovala najmenej gólov – v priemere len 1,33 na zápas.

5. Jokerit
Z mimoruských klubov dominuje fínsky Jokerit, ktorý je na treťom mieste Západnej konferencie, ale odohral len 13 zápasov. Deväť z nich vyhral. Bilanciu si zhoršil v posledných piatich dueloch, v ktorých stratil päť z celkového počtu šiestich stratených bodov v tomto ročníku. Prehry v riadnom hracom čase však prišli v zápasoch proti Jekaterinburgu a Petrohradu.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist