Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
14. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan čaká domáca séria s tímami z východu. Na úvod privíta Kunlun

Po celkom úspešnom výjazde zakončenom dvomi výhrami začne Slovan v nedeľu trojzápasovú domácu sériu. Čakajú ho súperi z ďalekého východu, u ktorých už v tejto sezóne hral. Ako prvý príde na rad čínsky Kunlun.


Pozri aj: Slovan otočil zápas v Omsku. Vyhral po predĺžení! + video

„Belasí“ vyhrali oba zápasy na Sibíri, keď zdolali po predĺžení posledný Novosibirsk aj Omsk, momentálne tretí najlepší tím súťaže. Dostali sa tak na predposledné 11. miesto v Západnej konferencii o dva body pred Minsk, ktorý má ešte jeden duel k dobru.

Slovan má na konte 12 bodov zo 17 zápasov sezóny, pričom na domácom ľade je jeho bilancia 2-4 so ziskom štyroch z 12 možných bodov. Kunlun taktiež vyhral ostatné dve stretnutia. Doma v Šanghaji vyhral presne polovicu duelov (5 z 10) a získal v nich 12 z 20 možných bodov. Patrí mu deviate miesto vo Východnej konferencii so 16 bodmi zo 16 zápasov.


Oba tímy sa už v tomto ročníku stretli. Kunlun vyhral doma 17. septembra 4:3 po nájazdoch, čo bol jeho štvrtý triumf v piatich doterajších vzájomných súbojoch v KHL. Jediný raz zvíťazil Slovan vlani v novembri v Bratislave, kde má s Kunlunom bilanciu 1-1. Oba duely sa skončili výsledkom 2:1 po predĺžení.

Po čínskom mužstve privíta Slovan na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v utorok Vladivostok a vo štvrtok Chabarovsk (oba od 18:30). Oba tímy z ďalekého východu Ruska sú na spodku tabuľky Východnej konferencie a majú menej bodov ako Slovan. Ten 19. septembra prehral v Chabarovsku (2:3), ale o dva dni neskôr uspel na ľade Admiralu (5:4).

Proti Slovanu by mohol v nedeľu nastúpiť jeho niekdajší brankár Barry Brust, ktorý sa v piatok upísal práve Kunlunu (Čitaj TU). Dvaja slovanisti si môžu dať prípadnou výhrou narodeninový darček. Andrej Meszároš oslávil v sobotu 33 rokov, Adam Liška má dnes 19.


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist