Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
19. 10. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan sa radí medzi najhorúcejšie tímy KHL

Trvalo to dlho, ale bratislavský Slovan sa rozbehol. Forma z posledných zápasov ho katapultovala od dna tabuľky KHL až na postupové pozície. V súčasnosti pritom v lige patrí medzi tie najhorúcejšie tímy.

Po päťzápasovej sérii prehier vyhrali „Belasí“ päť zápasov po sebe a momentálne figurujú na ôsmom mieste Západnej konferencie, len dva body od piateho Soči. V celej lige ide pritom o druhú najdlhšiu aktívnu víťaznú sériu.

O jeden zápas viac vyhral po sebe Lokomotiv Jaroľslavľ. Len on a bratislavský Slovan sa v poslednom päťzápasovom segmente môže tešiť zo stopercentnej úspešnosti. Už len Petrohrad a Jokerit dokázali bodovať v každom zápase z posledných piatich. Oba tímy získali deväť z desiatich bodov.

Napriek tomu všetkému sa však žiaden tím nechytá na Jekaterinburg, ktorý síce v poslednom zápase stratil oba body, ale predtým vyhral 18 zápasov po sebe od začiatku sezóny. Pre zaujímavosť, na konte má dvakrát toľko bodov ako Slovan.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist