Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
23. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Moziakin, dvaja brankári a rekordér Tipsport ligy hviezdami týžd?a

Špeciálna komisia KHL zverejnila v pondelok mená štyroch najlepších hráčov uplynulého týžd?a. Hviezdneho Sergeja Moziakina doplnili dvaja brankári a rekordér slovenskej Tipsport ligy.

Najlepší útočník: Sergej Moziakin (Magnitogorsk)
Historický líder KHL v počte zápasov, gólov i bodov strelil tri góly a pridal asistenciu v troch zápasoch, pričom zariadil obe výhry Magnitky. V dueli s Omskom skóroval dvakrát a víťazný gól vsietil aj proti Čerepovcu. Okrem toho zaznamenal plusový bod a 12 striel na bránu.

Najlepší brankár: Danny Taylor (Novosibirsk)
Kanadský gólman inkasoval jediný raz v dvoch zápasoch, v ktorých vychytal aj jedno čisté konto (proti Minsku). Jeho úspešnosť zákrokov bola 98,39 % a priemerne inkasoval iba 0,48 gólu na zápas.


Najlepší obranca: Mathew Maione (Riga)
Kanaďan s talianskymi kore?mi si pripísal gól a dve prihrávky v troch dueloch, pričom jeho tím vyhral dva z nich na ľade súpera. Taktiež zaznamenal plusový bod, sedem striel a dva bloky. S 24 bodmi (6+18) vedie produktivitu KHL. V ročníku 2016/17 vytvoril rekord obrancu v Tipsport lige so 47 asistenciami v 55 zápasoch za Banskú Bystricu.

Najlepší nováčik: Iľja Konovalov (Jaroslavľ)
Dvadsaťročný brankár zažiaril vo štvrtok čistým kontom proti Vladivostoku, jeho tretím v sezóne. Celkovo zastavil v uplynulom týždni 96,72 % všetkých striel a inkasoval v priemere iba 0,96 gólu na zápas.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist