Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan čakajú dva zápasy vo Viedni proti armádnym tímom

Slovan Bratislava prehral po víťaznej sérii oba zápasy na krátkom výjazde. Teraz bude na ďalšie dva jeho domovom Viede?, kde sa KHL predstaví prvýkrát. Jeho súpermi budú dva z najlepších tímov súťaže.

Slovan podľahol za tri dni Spartaku Moskva (1:4) aj Soči (2:4) a dal tak zabudnúť na predošlú sériu piatich triumfov. V tabuľke Západnej konferencie mu patrí 9. miesto s 18 bodmi v 22 zápasoch sezóny. V piatok vyzve v Erste Bank Aréne moskovské CSKA a o dva dni neskôr Petrohrad.

CSKA momentálne vedie Západnú konferenciu s 34 bodmi z 21 duelov, Petrohrad je tretí s 31 bodmi v 20 stretnutiach. S obomi mužstvami má Slovan výrazne negatívnu bilanciu. Zo 16 vzájomných súbojov s CSKA vyhral iba tri, posledný v novembri 2015. Odvtedy mu podľahol osemkrát v sérii, naposledy 0:3 v januári tohto roka.

Proti SKA zaznamenal Slovan doposiaľ tiež tri víťazstvá, ale v 14 zápasoch od vstupu do KHL. Posledné však prišlo vo februári 2015 a odvtedy šesť prehier. Naposledy utrpel domácu porážku 0:5 v októbri 2017. Petrohrad taktiež prehral ostatné dva duely v tomto ročníku.

S CSKA, proti ktorému odohrá Slovan vôbec prvý zápas KHL vo Viedni, má bohatšiu históriu. Pred dvomi rokmi sa stretli v prvom kole play-off, v ktorom Slovan vypadol po sérii 0-4 na zápasy. Najpamätnejším je však zrejme súboj z 11. februára 2015 a víťazstvo CSKA 12:0, najvyššie v histórii KHL.

Okrem dvoch zápasov Slovana zahŕ?a nový program KHL World Games aj ďalšie dva. O mesiac odohrá Riga dva duely vo švajčiarskom Zürichu taktiež proti CSKA a Petrohradu. Okrem toho bude hrať mimo svojej haly v piatok aj Jokerit Helsinki, ktorý sa stretne so Spartakom Moskva v estónskom Talinne.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist