Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
02. 11. 2018 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Kunlun sa zbavil dvoch hráčov, Sibir získal zámorského útočníka

Tím Red Star Kunlun urobil v piatok hneď štyri transakcie. Priviedol späť obrancu, no zárove? rozviazal zmluvy s brankárom a útočníkom. Sibir Novosibirsk si zase upísal hráča so skúsenosťami z NHL.

Kunlun podpísal ročný dvojcestný kontrakt s 39-ročným fínskym obrancom Joonasom Järvinenom, ktorý za? už hrával v predošlých dvoch sezónach. Tento ročník začal vo fínskej Tappare, kde si v 14 zápasoch pripísal gól a tri asistencie. V KHL odohral už 134 duelov aj za Soči. V roku 2010 sa stal majstrom Liigy s tímom TPS Turku, neskôr bol ešte dvakrát druhý.

V čínskom klube s okamžitou platnosťou skončili 24-ročný ruský brankár Ivan Nalimov aj 35-ročný kazašský útočník Martin St. Pierre. Rodený Kanaďan za? v tejto sezóne odohral 11 zápasov s bilanciou tri góly a tri asistencie, Nalimov odchytal štyri duely s úspešnosťou zákrokov 91,7 % a priemerom 2,83 inkasovaného gólu.

Tím zo Šanghaja tiež informoval, že 37-ročný lotyšský obranca Krisjanis Redlihs si už jeho dres v tejto sezóne neoblečie pre vážne zdravotné problémy. Umiestnil ho na listinu zranených hráčov. V šiestich zápasoch ročníka nebodoval.

Na Sibír smeruje ďalšia zámorská posila

Najslabší tím súťaže sa dohodol na dvojročnej zmluve s 28-ročným kanadským útočníkom Jordanom Caronom, ktorý má za sebou pôsobenie v tíme Krefeld Pinguine z nemeckej DEL. V tomto a minulom ročníku však odohral v jeho drese dokopy iba 20 zápasov, v ktorých nazbieral 21 bodov (11+10).

Skúsený krídelník v KHL ešte nehral, ale v zámorskej NHL absolvoval 157 stretnutí so ziskom 28 bodov za tímy St. Louis Blues a Boston Bruins počas šiestich sezón. Draftovaný bol v roku 2009 z celkového 25. miesta. V roku 2010 sa stal juniorským vicemajstrom sveta.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist