Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 12. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Meszároš po 12. prehre Slovana v sérii: Čo na to povedať? + video

Bratislavský Slovan mal štvrtkový zápas v Minsku dobre rozohraný, ale opäť mu nevyšiel záver a prehral 1:2. Zopakoval rovnaké chyby, aké urobil vo viacerých dueloch počas dlhej negatívnej série.


Slovanistov poslal do vedenia 1:0 už v ôsmej minúte Chad Rau, ktorý využil hneď prvú presilovku. Rovnaký hráč skóroval opäť v závere prvej tretiny, ale rozhodcovia gól neuznali pre postavenie Caseyho Baileyho v bránkovisku Jhonasa Enrotha. Hostia nepremenili aj viacero ďalších šancí a potom prišli chyby s dávkou smoly, ktoré opäť rozhodli. Jakub Štěpánek robil, čo mohol, no nezabránil dvom inkasovaným gólom z hokejok Jevgenija Lisovca a Teemu Pulkkinena.

Po 12. prehre v sérii je Slovan stále posledný v Západnej konferencii s 23 bodmi zo 41 duelov sezóny. V celej lige je horší iba na východe Vladivostok s 20 bodmi z 37 zápasov.

Ako zhodnotili ďalší nevydarený zápas vybraní hráči a hlavný tréner Slovana?

Vladimír Országh, tréner Slovana: „Podobne ako v predchádzajúcom zápase v Petrohrade, aj dnes v Minsku sme mali dobrú prvú tretinu. Dali sme v nej gól a dostali sa do rýchleho vedenia. Mali sme aj niekoľko ďalších šancí odskočiť Dynamu do viacgólového vedenia, žiaľ, opäť sme ich nepremenili. V druhej tretine nás domáci tím dostal pod tlak, ale s veľkým prispením zo strany brankára Jakuba Štěpánka sme dokázali odolávať. V tretej časti hry prišli z našej strany chyby, po ktorých Minsk vyrovnal a následne strelil aj vedúci gól. Snaha v záverečnej presilovke už vyrovnanie nepriniesla.“

Rudolf Červený, útočník Slovana: „Do zápasu sme vstúpili výborne. Prvá tretina bola z našej strany veľmi dobrá, dostali sme sa do vedenia. Žiaľ, ďalší gól nám neuznali a potom sme sa snažili udržať vedenie čo najdlhšie. Napokon sa nám to nepodarilo. Pri rozhodujúcom góle sme mali tak trochu smolu – naskočil do brejku hráč zo striedačky, ktorý dostal výbornú prihrávku do jazdy, ušiel nám a skóroval.“

Andrej Meszároš, obranca Slovana: „Prvú tretinu sme hrali dobre. V druhej nás viackrát pri ich tlaku podržal Jakub Štěpánek, ktorý chytal vynikajúco. Ale aj my sme mali svoje šance, ktoré treba premie?ať. Keby to bolo o dva-tri góly, je to úplne iný zápas. Znovu nám to uniklo v tretej tretine, čo na to povedať? Musíme hrať až do konca, celých šesťdesiat minút.“


Zostrihy zo zápasu:


V nedeľu začne Slovan štvorzápasovú domácu série, v rámci ktorej privíta Magnitku, Nižný Novgorod, Nižnekamsk a Jokerit. Kedy sa mu podarí konečne pretrhnúť jednu z najdlhších sérií prehier v histórii KHL?
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist