Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
24. 12. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Hudáček sa stal najlepším brankárom uplynulého týžd?a v KHL! + video

Július Hudáček má za sebou perfektný týžde?. KHL ho za? odmenila postom najlepšieho brankára. Pre Spartak Moskva vychytal tri domáce víťazstvá a zaznamenal aj prvé čisté konto v sezóne.


Tridsaťročný rodák zo Spiša zaknihoval v utorok prvú nulu v ročníku aj v drese Spartaka, keď zastavil všetkých 22 striel pri výhre 5:0 nad Jokeritom. Vo štvrtok doviedol svoj tím s 29 zákrokmi a štyrmi chytenými nájazdmi z piatich k výhre nad Ufou (2:1) a v sobotu chytil 26 striel pri triumfe nad Soči (3:2 PP).

Hudáček mal v tomto týždni úspešnosť zákrokov 96,39 % a priemerne inkasoval len 0,96 gólu na zápas. V jeho druhej sezóne v KHL má bilanciu 15-12-3 s úspešnosťou 92,6 %, priemerom 2,13 inkasovaného gólu a jedným čistým kontom. Taktiež si pripísal jednu asistenciu a dve trestné minúty.

Spartak je aj vďaka slovenskému reprezentantovi a istému účastníkovi najbližšieho Zápasu hviezd KHL v Kazani na piatom mieste v Západnej konferencii. V 41 dueloch nazbieral 48 bodov.

Vianočná Hudashow po zápase so Soči:


Siomin, Jemelin a Konovalov zvyšnými hviezdami

Za najlepšieho útočníka 15. týžd?a sezóny vyhlásila liga Alexandra Siomina z Viťazu. V troch víťazných zápasoch strelil štyri góly, vrátane prvého hetriku v KHL do siete Soči. V tomto dueli aj v tom proti CSKA vsietil víťazné góly. Zaznamenal aj plusový bod a 14 striel na bránu.

Najlepším obrancom bol Alexej Jemelin z Omska, ktorý si pripísal gól a dve asistencie v troch zápasoch (2-1-0). Priemerne v nich odohral 24 minút a 20 sekúnd. Na konto mu pribudli aj plusový bod, 11 striel a 10 bodyčekov.

Z nováčikov najviac zaujal odborníkov 20-ročný brankár Jaroslavle Iľja Konovalov. Vychytal dve výhry v troch dueloch a aj jedno čisté konto. Jeho úspešnosť zákrokov bola 96,55 % a priemerne inkasoval 1,04 gólu na zápas. Aktuálne ťahá sériu 94 minút a 41 sekúnd bez inkasovania.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist