Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
24. 01. 2019 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan dostal ďalšiu facku. Z Jaroslavle odchádza s debaklom + video

Trápenie Slovana Bratislava nemá konca-kraja. Vo štvrtok zavítal do Jaroslavle, ktorá ho zdolala zatiaľ najvyšším rozdielom od jeho vstupu do KHL. V ruskom meste schytal potupný debakel 0:7 a prehĺbil svoju hernú krízu.

Lokomotiv Jaroslavľ – SLOVAN BRATISLAVA 7:0 (1:0, 3:0, 3:0)


Góly: 13. Kovalenko (Ivanov, Kajumov)(PP), 28. Jurtajkin, 38. Rafikov (Ivanov, Osipov)(PP), 39. Sannikov (Afanasjev, Alexejev), 47. Korškov (Denisenko, Osipov), 52. Jelesin (N. Averin, Loktionov)(PP), 52. Jurtajkin (Čerepanov, Alexejev)(PP)
Strely: 33-26 (15-7, 7-12, 11-7), Trestné minúty: 2-10 (2-4, 0-2, 0-4), Brankári: Konovalov – Čiliak


Slovan bol v Jaroslavli aktívnejší len v druhej tretine. V prvej mali domáci dvojnásobnú streleckú prevahu, no Mareka Čiliaka prekonal iba Nikolaj Kovalenko v presilovke. V ďalších dvoch tretinách však slovenský brankár inkasoval ešte po tri góly, celkovo štyri pri početnej výhode súpera. Danil Jurtajkin strelil dva, Rušan Rafikov, Stepan Sannikov, Jegor Korškov a Alexander Jelesin tiež skórovali pri drvivej výhre Lokomotivu 7:0, najvyššej v histórii vzájomných súbojov v KHL. Nováčik Iľja Konovalov vychytal ôsmu nulu v sezóne s 26 zákrokmi, kým Čiliak inkasoval sedemkrát z 33 striel. Jaroslavľ si natiahla víťaznú sériu na päť zápasov, Slovan prehral deviatykrát po sebe. V tomto roku neuspel ani na ôsmy pokus.



Slovan teraz čaká päťzápasová domáca séria, ktorá bude predelená reprezentačnou prestávkou. Už v sobotu privíta Minsk, neskôr pricestujú do Bratislavy aj Soči, Riga, CSKA Moskva a opäť Minsk. Pôjde o posledné domáce duely v sezóne.

Zostava Jaroslavle: Konovalov (Isajev) – N. Averin, Jelesin, Rafikov, Osipov, Kutuzov, Čerepanov, Afanasjev – Jurtajkin, Loktionov, J. Averin – Sannikov, Alexejev, Denisenko – Korškov, Iljenko, Kudrjavcev – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Apalkov

Zostava Slovana: Čiliak (Štěpánek) – Jánošík, Sersen, Švarný, Klok, Bačik, Gelinas, Boldižár – Rau, Taffe, Chipchura – Lunter, Sukel', Červený – Lamper, Buc, Liška – Baranov, Jeglič, Sloboda


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist