Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 03. 2019 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Krasotkin hviezdou februára. Vychytal štyri nuly v ôsmich dueloch

Špeciálna komisia KHL vyhlásila v pondelok mená štyroch najlepších hráčov uplynulého mesiaca, piateho v sezóne. Vo februári dominovala dvojica hráčov Jaroslavle, ktorá mala najlepšieho obrancu i nováčika.

HVIEZDY FEBRU?RA:

Najlepší útočník: Andre Petersson (Astana)
Petersson nazbieral 12 bodov za šesť gólov a šesť asistencií v desiatich zápasoch, z ktorých jeho tím sedem vyhral. V dueloch proti Ufe a Jokeritu strelil po dva góly, vrátane víťazných. Zaznamenal aj deväť plusových bodov. Bol siedmym najlepším strelcom základnej časti s 23 gólmi.

Najlepší brankár: Anton Krasotkin (Vladivostok)
Krasotkin vychytal päť výhier v ôsmich zápasoch, vrátane štyroch s čistým kontom. Jeho úspešnosť zákrokov bola 95,24 % a priemerne inkasoval 1,52 gólu na zápas. Najdlhšie ťahal sériu nepriestrelnosti 153 minút a 12 sekúnd.

Najlepší obranca: Staffan Kronwall (Jaroslavľ)
Kronwall strelil tri góly a pridal tri asistencie v deviatich zápasoch s piatimi výhrami. Prvý z gólov, ešte zo základnej časti proti Minsku, bol víťazný, ďalšie dva strelil prvom zápase play-off proti Soči. Vo februári zaznamenal aj päť plusových bodov, 17 striel, štyri bodyčeky a osem blokov.

Najlepší nováčik: Iľja Konovalov (Jaroslavľ)

Dvadsaťročný brankár vyhral štyri zo siedmich štartov, vrátane čistého konta v druhom zápase play-off proti Soči. Mal v nich úspešnosť zákrokov 90,48 % a priemer 2,69 inkasovaného gólu. Ako nováčik mal v základnej časti tretí najvyšší počet čistých kônt (10).
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist