Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
12. 03. 2019 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Kunlun predĺžil spoluprácu so zámorským hlavným trénerom

Tím Red Star Kunlun má za sebou búrlivú sezónu. Nedarilo sa mu v nej a vystriedal niekoľko hlavných trénerov. Napokon však zrejme našiel toho pravého, lebo s Curtom Fraserom predĺžil spoluprácu.


Šesťdesiatjedenročný odborník má za sebou prvé týždne pôsobenia v európskych ligách. Na lavičku čínskeho mužstva sa postavil 18. januára, keď nahradil vo funkcii Jussiho Tapolu. V poslednom mesiaci základnej časti stihol odtrénovať 12 zápasov, z ktorých Kunlun vyhral len dva.

Fraser odohral ako útočník vyše 700 zápasov v NHL a v najlepšej lige sveta pôsobil aj ako tréner. Štyri sezóny viedol Atlantu Trashers, asistentom trénera bol na lavičkách St. Louis, New Yorku Islanders a ešte v minulej sezóne v Dallase.

Rodák zo Cincinnati trénoval dlhé roky aj v nižších zámorských súťažiach AHL a IHL. Na medzinárodnej scéne bol dva roky hlavným trénerom bieloruskej reprezentácie. Zahral si s ?ou na majstrovstvách sveta v rokoch 2007 a 2008.

Kunlun po senzačnom postupe do play-off v jeho premiérovej sezóne v KHL (2016/17) zažil dva slabšie ročníky. Ten aktuálny ukončil na 11. mieste vo Východnej konferencii 20 výhrami a 51 bodmi v 62 dueloch. Vedenie klubu verí, že práve Fraser by ho mohol vrátiť späť na stratené pozície. Podarí sa mu to?
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist