Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 03. 2019 ⋅ Marián Masaryk Video 0 komentárov

Nevídané suchoty. Útočník Ufy čakal na gól šesť rokov + video

Ruský útočník Ufy Eduard Gimatov nepatrí medzi hráčov, ktorí pravidelne nastupujú v prvom tíme. Napriek tomu neskóroval veľmi dlhý čas. V stredajšom zápase proti Jekaterinburgu sa mu to konečne podarilo a prispel k výhre 4:2, ktorá znamenala postupový mečbal.

Dvadsaťpäťročný rodák z Ufy zvyšoval náskok svojho tímu v siedmej minúte na 2:0 premiérovým gólom od 17. januára 2013, keď ešte hrával práve za Avtomobilist. Skóroval i bodoval prvýkrát v drese Salavat Julajev aj v play-off KHL, v ktorom odohral len druhý zápas.


Naposledy sa Gimatov tešil z gólu v jeho 33. zápase kariéry. Ten stredajší bol už jeho 96. v súťaži. Po ?om má na konte tri góly a päť asistencií. Oba prvé góly v KHL strelil ešte v sezóne 2012/13 ako nováčik.

Gimatovov presný zásah bol jeho prvý kanadský bod od 16. novembra 2016, keď pôsobil v Nižnekamsku. Odvtedy odohral 24 bezbodových duelov. V KHL hral aj za Čerepovec, ale väčšinu profesionálnej kariéry absolvoval v nižšej VHL.

Gimatovov 1. gól v KHL po viac ako 6 rokoch:


Ufa vedie v sérii druhého kola play-off nad Jekaterinburgom 3-1 na zápasy a v piatok bude môcť na ľade súpera spečatiť postup do finále Východnej konferencie. Vo štvrtom zápase série pritom potrebovala na štyri góly len 14 striel na bránu.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist