Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 04. 2019 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Ďalší Čech predĺžil zmluvu s Amurom. Jeho najlepší hráč v ére KHL

De? po podpise novej zmluvy s najproduktívnejším obrancom z uplynulej sezóny si tím Amur Chabarovsk poistil aj služby ďalšieho českého hokejistu. Ročný kontrakt podpísal s útočníkom Tomášom Zohornom, ktorý v klube pôsobí už štyri roky.


Tridsaťjedenročný rodák z Havlíčkovho Brodu je najproduktívnejším hráčom Amuru od jeho vstupu do KHL. V štyroch sezónach za? odohral 233 zápasov, vrátane play-off, so ziskom 119 bodov za 48 gólov a 71 asistencií.

V ročníku 2018/19 odohral Zohorna všetkých 62 duelov základnej časti, v ktorých si vytvoril osobné maximum v KHL so 14 gólmi. Najviac mu vyšla sezóna 2016/17, v ktorej nazbieral 21 prihrávok a 34 bodov. V play-off si s tímom zahral iba pred rokom, keď zaznamenal gól a asistenciu v päťzápasovej sérii proti Kazani (1-4).

Dvojnásobný víťaz českej Tipsport extraligy a bronzový medailista z MS 2011 na Slovensku hral v domácej najvyššej súťaži len za Pardubice, jeho materský klub. Vyskúšal si aj zámorský hokej počas dvoch sezón v kanadskej juniorskej QMJHL. Za Česko hral aj na ZOH 2018 v Pjongčangu.


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist