Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
07. 10. 2019 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Poznáme hviezdy uplynulého týžd?a. Výber bol pestrý

Špeciálna komisia KHL v pondelok vyhlásila najlepších hráčov piateho týžd?a sezóny 2019/20. Kým minulý týžde? dominovali hráči Petrohradu, tentoraz majú zastúpenie štyri kluby.

Najlepším brankárom sa stal Janis Kalnins z Jokeritu, ktorý oba svoje štarty pretavil na víťazstvá. Lotyšský gólman pritom kryl 96,22 % striel a inkasoval v priemere 0,99 gólu na zápas.

Philip Larsen z Ufy bol vyhlásený za najlepšieho obrancu týžd?a. Jeho tím vyhral dva zápasy z dvoch, pričom dánsky reprezentant si pripísal dva góly a štyri asistencie. Proti Torpedu zažil štvorbodový večer. Nazbieral spolu aj päť plusových bodov.

Spomedzi útočníkov si ocenenie vyslúžil Kirill Kaprizov z moskovského CSKA, ktorého tím vyhral dva zápasy z troch. On samotný si pripísal päť bodov za štyri góly a jednu asistenciu. K tomu pridal päť plusových bodov a 10 striel na bránu. Pri výhre nad Spartakom dosiahol hetrik.

No a najlepším nováčikom sa stal útočník Arťom Galimov z Kazane, ktorý sa tešil z výhry v každom z trojice zápasov. Pripísal si pritom aj dva góly, pričom v zápase proti moskovskému Dynamu vsietil víťazný gól.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist