Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
26. 11. 2019 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Hudáček priznal, že k čistému kontu sa pretrápil. Toto nezažil od ročníka 2017/18

Slovenský brankár Július Hudáček bol v pondelkovom zápase hrdinom Spartaka, keď mu čistým kontom pomohol k futbalovej výhre 1:0 nad Nižnekamskom. Kým spoluhráči chválili jeho, on pochválil ich – pomohli mu prekonať krízu v tretej tretine.

„Dva dni po sebe som vynechal tréning a po druhej tretine som už nemal energiu. Chlapci mi veľmi pomohli blokovaním striel. Každý sa podpísal pod toto víťazstvo,“ poznamenal Hudáček.

Hudáček má však za sebou výborný zápas. Dokopy v ?om predviedol 39 zákrokov, čo je jeho najvyšší počet v sezóne. V nej už má na konte druhé čisté konto. Viac ako jedno mal naposledy v ročníku 2017/18, v ktorom ešte ako brankár Čerepovca vychytal päť núl. Vlani len jednu.

Tridsaťjedenročný rodák zo Spišskej Novej Vsi má momentálne aj najvyššiu úspešnosť zákrokov v kariére v KHL. Pri bilancii 11-5-4 kryl 93,4 % striel a inkasoval v priemere 1,98 gólu na zápas. Aj priemer inkasovaných gólov má doteraz najlepší.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist