Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 01. 2020 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Hudáček verí v úspešné play-off. Musíme sa však vyhnúť CSKA a SKA, tvrdí

Slovenský brankár Július Hudáček si myslí, že tohtoročný Spartak má väčšie šance na úspech v play-off, ako ten minuloročný, ktorý v prvom kole play-off vypadol po šesťzápasovej sérii s Petrohradom.

„V minulej sezóne sme mali tiež dobrý tím, ale nedávali sme to najlepšie z nás do každého zápasu. Vyhrali sme niekoľko zápasov a potom sme začali prehrávať. V tejto sezóne dokázali tréneri získať z každého hráča maximum. Hráme disciplinovane a dokážeme zdolať kohokoľvek,“ povedal.

Moskovský klub je momentálne s 54 bodmi na piatom mieste Západnej konferencie s 13-bodovým náskokom pred prvým nepostupujúcim tímom. Pozícia je to pohodlná, ale tím ešte hrá o to, aby mal v prvom kole čo najprijateľnejšieho súpera.

„Ak dostaneme SKA alebo CSKA, bude to veľmi náročné. Preto musíme skončiť v základnej časti čo najvyššie. Ani ostatné tímy nám to však nedarujú. Lokomotiv, Jokerit či Dynamo Moskva sú tiež nároční súperi. Play-off nebude ľahké, ale ak budeme hrať rovnako, s rovnakým odhodlaním, a dáme do toho všetko, tak cez prvé kolo prejdeme,“ verí Hudáček.

CSKA Moskva momentálne ako najlepší tím KHL vedie poradie Západnej konferencie s dvojbodovým náskokom pred druhým Petrohradom. To sú tímy, ktorým by sa Spartak vyhol najradšej.

„Samozrejme. Nemôžem povedať, že by sme proti nim nemali žiadnu šancu, ale hrať proti nim by bolo veľmi náročné. Aj v minuloročnom play-off sme predviedli náš najlepší hokej v sérii proti SKA, ale nakoniec sme aj tak prehrali,“ dodal Hudáček.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist