Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 08. 2011 ⋅ PR článok Správy 0 komentárov

Osud jedného hokejového tímu môže byť aj vo vašich rukách

PR článok - nezodpovedáme za obsah

Už ste niekedy premýšľali nad tým aký je recept na úspech hokejového klubu? Kto je zodpovedný za úspech alebo zlyhanie tímu? Ak sa niečo nepodarí je to chyba trénera, generálneho manažéra alebo hráčov?

Hráči hrajú zápasy priamo na ľade, zo striedačky im šéfuje tréner a všetkých ich má pod palcom generálny manažér. Generálny manažér má tú najvyššiu moc v hokejovom klube. Môže kedykoľvek vymeniť najväčšiu hviezdu tímu alebo vyhodiť trénera. Práve generálny manažér robí tie najdôležitejšie rozhodnutia a dlhodobé smerovanie klubu je v jeho rukách. Už ste sa zamysleli nad tým ako je možné, že Detroit Red Wings sú pravidelne už 15 rokov jedným z hlavných favoritov na Stanley Cup? Alebo ako je možné, že New York Islanders neboli schopní vyhrať jedinú sériu play-off počas toho istého obdobia napriek tomu, že mali často možnosť skorých výberov v drafte? Všetko je to v manažmente.

Ste ako Ken Holland (GM Red Wings) alebo ste ako Mike Milbury (bývalý GM Islanders)? Môžete to sami vyskúšať a zistiť či máte na to aby ste postavili víťaznú dynastiu. PowerPlay Manager je nová internetová hra, ktorá vám dáva príležitosť porovnať si svoje manažérske schopnosti s virtuálnymi manažérmi ako ste vy z celého sveta. Vytvorte si svoj vlastný tím, zamestnajte funckionárov, predávajte a kupujte hráčov, nastavte taktiku a zostavu na zápas, preskúmajte hráčov a analyzujte súperov, vybudujte infraštruktúru, manažujte ekonomickú situáciu klubu, dohodnite si priateľksé zápasy, vytvorte si vlastné dresy a logá a mnoho ďalších vecí. Dokonca si môžete vytvoriť vlastné pomaľovanie vašej ľadovej plochy alebo masky pre svojich brankárov. Táto hra má všetko čo by ste od manažérskej hry očakávali.

Ak hľadáte výzvu tak ste na správnej adrese. Konkurencia je silná a cesta na vrchol je dlhá a náročná. Čas, ktorý pri hre denne strávite môže byť od 15 minút až po celé hodiny. Hlbšia analýza zaberie veľa času ale tí, ktorí ho nemajú nazvyš môžu hru hrať tiež a zabaviť sa pri nej. Komunita je veľmi aktívna a každý je ochotný pomôcť a poradiť ak narazíte na problém. Vyskúšajte si to na vlastnej koži na www.powerplaymanager.com.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist